Bogdan207 Postat Mai 29, 2021 Autor Partajează Postat Mai 29, 2021 Am facut in aer montajul preampului ieri. Alimentat cu dublor de tensiune nu am sesizat in sunet ceva suparator. Adevarat este ca nu detin un osciloscop ca sa verific sinusoida pe iesire dar iesirea lui bagata într-un amp clasa ab suna foarte ok. Din acest motiv am ales solutia asta. Nu e cea mai buna, dar investitia e minima. Practic acel trafo de 2x24v era singurul care lipsea din inventar, iar pretul este de doar 17 ron. Este un proiect de practica pentru elevi de clasa a 9-a. Pentru inceput cred ca este ok. Link spre comentariu
franzm Postat Mai 29, 2021 Partajează Postat Mai 29, 2021 Acum 18 minute, Bogdan207 a spus: ... Este un proiect de practica pentru elevi de clasa a 9-a. Pentru inceput cred ca este ok. Asta se cheama amanunt semnificativ. Cu multiplicatoare si alte complicaciuni, montajul înglobeaza cât mai multe elemente învatate de elev si daca-l faceti pe module, poate fi modernizat / îmbunatatit pe parcurs si respectivul ramâne cu un obiect deopotriva nostalgic si util. Link spre comentariu
Bogdan207 Postat Mai 29, 2021 Autor Partajează Postat Mai 29, 2021 Acum 25 minute, franzm a spus: daca-l faceti pe module, poate fi modernizat / îmbunatatit pe parcurs si respectivul ramâne cu un obiect deopotriva nostalgic si util. Va fi facut din 7 module, mai exact: 2 etaje finale, 2 etaje preamplificatoare, 2 etaje de corectie pasiva a tonului si un etaj de alimentare. Link spre comentariu
mihaighe Postat Iunie 17, 2021 Partajează Postat Iunie 17, 2021 Postat Mai 26 Pret 110 lei plus transportul, vreo 40 lei cu Posta Ro. Autotransformator reglabil in trepte, 13 la numar. Folosit in cinematografie. Are fuzibil de 10A, din calcul iese 2,2KW, la cat este de greu sigur "duce" 2KW ceva poze? Link spre comentariu
Bogdan207 Postat Iunie 25, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2021 Multumesc dar am comandat unul deja. Eu am nevoie sa imi dea in jur de 20mA pe tub, adica un total de 40 de mA, aproximativ 3VA. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum