Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Valoare Condensator

neculavasile

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neculavasile

4

• Florinel TV

2

• gabiz_ro

1

• Cosmin Marian

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

multumesc mult,  de fapt tensiunea de lucru ma interesa cel mai mult, nu am gasit ce este f ,placa am primito asa cum  ,altfel masuram ceva tensiuni ,inca odata multumesc.

Link spre comentariu

@Cosmin Marian...ţi-am mai scris şi în alt topic, nu mai interveni când nu ştii răspunsul.Nu se dau premii la numărul de postări, că nu suntem YouTube.

,,Eu aş folosi 470MF,, nu e  nici pe departe răspunsul corect.În primul rând că ai pus notaţia pentru ,,MiliFarad,, ce ar corespunde la 470000 uF (microFarazi).

Uneori nu poţi să pui mai mare ca valoare că-i mai bun, ca ţăranii la tabloul electric, când li se arde siguranţa des pun un mănunchi de sîrme să nu se mai ardă nici când firele se topesc prin pereţi...

Dacă acel condensator e de 100uF/ 6,3V de exemplu, are un ESR extrem de mic, nu poţi să pui un condensator de 25V fiindcă acela are ESR-ul foarte mare comparativ cu cel de tensiune redusă.Cu cât tensiunea de lucru e mai mare, ESR-ul creşte...şi uneori contează foarte mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări