RST Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 On 5/24/2021 at 3:13 PM, RealAlex said: Nu am avut si nici nu cred ca exista asa ceva. Singurul lucru pe care nu mi-l pot explica, este "harul" unui amic de a "vedea" niste lucruri din trecut/prezent/viitor. Se pare ca a fost inzestrat de mic cu acest har, pe care si l-a slefuit la facultatea de parapsihologie ( devenit ecologica la cererea SRI-ului ). E un mod aiurea de a aborda realitatea. Nu " a zis utare somitate :...etc. Realitatea merge pe fapte si algoritmi. Somn usor si vise frumoase la TV. " Link spre comentariu
RST Postat Mai 26, 2021 Autor Partajează Postat Mai 26, 2021 Amicul asculta teorii, le digera, si trece la fapte: Lada aia e de fapt o bobina ptr ascultat ce spune magma din underground. Felix sunt eu ............dar cand aud ca trebuie sa crezi in ceva...............o dam in OTV-uri, cu Andreea Marin Link spre comentariu
RST Postat Mai 26, 2021 Autor Partajează Postat Mai 26, 2021 ar speria pe ineva, pe cineva care are habar, sa dau niscai intrgistrari audio + grafica SDR ( imi cer scuze daca nu stiti ce-i ala ), cu inregistrarile de ieri ? Alea pre-cutrermur A fost noaptea trreuta. Link spre comentariu
RST Postat Mai 27, 2021 Autor Partajează Postat Mai 27, 2021 Treaba asta deranjeaza pe nea Vali, pentru dumnlelui presupune ca nu mai are autoritate la enoriasi, pentru ca ii duc eu pe cai gresite. ............... Nea Vali, facerea omului de cap, sa il indrum unde vreau eu, e o chestie nativa cu care m-am nascut. Nu am invatat-o la seervicii....o stiam deja si asta a fost motivul racolarii. Nimeni nu se incurca cu prosti, daramite sa-i mai si racoleze. Pe motiv de erezie, voi mai fi suspendat inca vreo 7-nelimitat. Dar, nea Vali, realitatea nu e chiar online. Mi-ar fi placut sa fim apropiati cu totii, intr-o lume de hiene. Link spre comentariu
RST Postat Mai 27, 2021 Autor Partajează Postat Mai 27, 2021 Nea Mircea, inainte de a parasi tara pe motiv de incompetenta ( a tarii ) uite ce stie Loganul romanesc: Asta in zona Vrancea, la cutremure acolo Si tot asta ROMANESC trece si pe unde n-a putut Bavarian Motor Werke, ale lui Hitler Nu mai e alta urma de masina pe acolo. Va place sa va autoridiculizati bestelind Romania ? Link spre comentariu
validae Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 @RST....fă-ţi un topic al tău, nu-ţi mai bate joc de alte topicuri.Am mutat la Pubelă aberaţiile scrise recent pe aici. Asta ca să nu le şterg, dar dacă mai intervii ca musca pe aci, mă sileşti să-ţi extind pauza anterioară....no offence.Nu mă deranjezi doar pe mine....dar partea proastă e că tu nu eşti conştient de asta.Şi în general vorbind... Link spre comentariu
RST Postat Mai 27, 2021 Autor Partajează Postat Mai 27, 2021 Din nefericire, acum 3 ani intrasem pe un forum de pasionati de electronica. Intre timp, pasionatii au disparut din lehamite. Acum a ajuns o carciuma, in care cine trancane mai tare, e seful. Asa ca no offnce cand postez beat. Doar asa ajung la nivelul dvs. Sa ma anuntati cand mai faceti ceva tehnic, in afara de amplifuri de Remat, garduri electrice ( in zona le fac eu cu bobina de inductie de Dacie.......si pot da poze ptr necredinciosi ) CAND veti face ceva care se merita pe un forum de electronica. Stiu ca voi fi :"mutat " la cos si sanctionat. Toate bune ! Link spre comentariu
validae Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 Vai de capul tău...mai mult nu am ce spune. Link spre comentariu
Postări Recomandate