rrama Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 Salutare, Se da un televizor mare (60 inch) din seria 6008 care din fericire pentru el arata frumos si din nefericire pentru mine s-a stricat placa . Este un defect obisnuit de la caldura se dezlipeste CPU si trebuie facut reballing dar efectiv platforma este atat de slaba incat nu merita costul si efortul. Intrebarea pentru voi este daca cineva are experienta cu instalarea unei placi universale model chinezesc pe un astfel de TV. Orice model de placa. Sincer nu ma simt capabil sa o fac sincer si nici nu mai am sculele din tinerete de pe vremea in care ma mai jucam cu montaje electronice. ideea este ca as vrea sa salvez TV ul pt ca este mare si il pot folosi in alta parte. De aceea apelez la voi . Are cineva experienta cu instalarea unei placi universale sau chiar daca nu, imi poate recomanda pe cineva , un atelier eventual. Prefer sa platesc pe cineva care a mai facut asta . Desi tentatia este mare nu am timp sa ma ocup de el si mai ales fiind mare nici nu prea am unde sa il tin sa lucrez la el cu tzaraita. Avand in vedere calitatea proasta a placii oroginale (Fusion cred) cat si faptul ca este net-ul plin de probleme la modelul asta ma gandesc ca a mai incercat cineva sa faca asta. Sper.... Multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 unii santeti asa comozi,va e greu sa postati modelul complet al tv-ului,tot o ardeti cu seria ...... p.....in loc sa postati codul placii de baza,dar scrieti un roman intreg de baliverne,si noi va trebui sa ghicim ceea ce vreti a spune.........eu unul banui ce model e,dar nu am sa va fac servicii sa postez eu modelul,cred ca e vorba de un full hd 3d,care oricum chiar si reparat pe partea de smart nu mai face fata la nimic,doar sa accesezi filme,poze,videoclipuri,prin retea ,de la pc sau alte device-uri,cat despre,, montarea unei placi universale,,e o aventura,are 2 benzi lvds,este slim,greu de montat o placa ,poate doar pe exterior............. mai santeti si la primul post Link spre comentariu
modoran Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 Daca tot vrei sa platesti un atelier atunci plateste reparatia placii originale, reballing sau inlocuire procesor ( daca se gaseste ) Link spre comentariu
Costica Tv Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 14 hours ago, rrama said: Salutare, Se da un televizor mare (60 inch) din seria 6008 care din fericire pentru el arata frumos si din nefericire pentru mine s-a stricat placa . Este un defect obisnuit de la caldura se dezlipeste CPU si trebuie facut reballing dar efectiv platforma este atat de slaba incat nu merita costul si efortul. Intrebarea pentru voi este daca cineva are experienta cu instalarea unei placi universale model chinezesc pe un astfel de TV. Orice model de placa. Sincer nu ma simt capabil sa o fac sincer si nici nu mai am sculele din tinerete de pe vremea in care ma mai jucam cu montaje electronice. ideea este ca as vrea sa salvez TV ul pt ca este mare si il pot folosi in alta parte. De aceea apelez la voi . Are cineva experienta cu instalarea unei placi universale sau chiar daca nu, imi poate recomanda pe cineva , un atelier eventual. Prefer sa platesc pe cineva care a mai facut asta . Desi tentatia este mare nu am timp sa ma ocup de el si mai ales fiind mare nici nu prea am unde sa il tin sa lucrez la el cu tzaraita. Avand in vedere calitatea proasta a placii oroginale (Fusion cred) cat si faptul ca este net-ul plin de probleme la modelul asta ma gandesc ca a mai incercat cineva sa faca asta. Sper.... Multumesc Ce vreti dvs e GREUCEANU....solutia e repararea placi sau inlocuita cu alta functionala ! Link spre comentariu
rrama Postat Mai 26, 2021 Autor Partajează Postat Mai 26, 2021 Da sunt la primul post . Deși am citit formul destul de des nu mi-am făcut cont . Totuși modelul este 60PFL6008 . Nu îmi dau seama ce baliverne am scris . Vas că știți bine modelul. Este un TV 3D care da are doua benzi LVDS , și da am apreciat faptul că aici sunt omeni pasionați. Și da tocmai pt că placa aia este o mizerie depășită total nu merita reparată . Chiar și reparată se va încălzi și se va dezlipi iarăși . Am văzut niște ruși au montat un ventilator pe spate cu un duct printat 3D. Decât să fac așa ceva mai bine îl arunc și gata . Tocmai pentru că este slim si arata bine speram sa nu in arunc . Placa are loc pt că tot Philips stiind că a produs probabil o mizerie a echipat TV-urile respective și cu o placa Android undeva după 2017 dacă nu mă înșel . Sincer plăcile universale am crezut că sunt mult mai folosite pentru astfel de reparatii , dar văd că rămân la moda in ....India ..... Tocmai de aceea am întrebat dacă există cineva care face chestia asta in mod frecvent. Și unde sa întreb dacă nu în acest forum . Chiar nu am vrut sa supăr pe nimeni . Acum că am scris modelul complet......orice sugestie este mai mult decât potrivită. Mulțumesc Link spre comentariu
KISS Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 5 hours ago, rrama said: Sincer plăcile universale am crezut că sunt mult mai folosite pentru astfel de reparatii , dar văd că rămân la moda in ....India ..... Tocmai de aceea am întrebat dacă există cineva care face chestia asta in mod frecvent. Și unde sa întreb dacă nu în acest forum . Intreaba-i pe indieni ..auzi..placi universale. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 Da sunt placi universale china, dar probema este ca nu merg la oricare display, mai ales la Philips Daca se schimba bilele de la procesor va tine ca cat a tinut de nou, ce vrei mai mult de atat, nu conteaza ca placa este putin coapta, coapta inseamna ca acea placa a functionat si va mai merge Link spre comentariu
Costica Tv Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 6 hours ago, KISS said: Intreaba-i pe indieni ..auzi..placi universale. Intr-adevar indienii fac din kkt bici si de multe ori mai si trasneste cu el....totusi sunt buni de ce sa nu recunoastem...unele clipuri sunt ok, altele sunt fake Referitor la subiect, nu exista placi universale, decat pentru tv-uri chinezesti !!! Link spre comentariu
stefank Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 Am mai instalat si eu placi universale vorba dvs. dar la tv chinezesti care au din fabrica asemenea placi gen : TP.SIS231XXXX , TP.S506XXXX , TP.MSXXXXX , etc dar la televizoare Philips , LG , Samsung care sa fie si 3D nici macar chinezul ce fabrica aceste placi de baza nu are cum se faca adaptarea . Link spre comentariu
Iacob_Adrian Postat Mai 28, 2021 Partajează Postat Mai 28, 2021 Buna, Se gasesc placi SH pe ebay. Inclusiv acest sasiu Philips Qfu2.1E Link spre comentariu
megabit Postat Mai 28, 2021 Partajează Postat Mai 28, 2021 Bine ca am aflat ! Daca era chassis QFU1.2E-LA poate cumparam si noi (Philips 60PFL6008). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum