Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar motor strung 2 viteze 2-4kw

ghettoman

Postări Recomandate

Cumpar un motor de strung  trifazat cu 2 viteze 1500/3000, motor tip Dahandler

Motor gasibil pe strungurile SN281-321-381 si puteri 2/2.8kW sau 3/3.8kW

NU SUNT INTERESAT DE ALTE MODELE DECÂT DE CELE CU 2 VITEZE.

Mulțumesc 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghettoman

4

• iuliantv

1

• Ralph Kuphk

1

Acum 8 ore, Ralph Kuphk a spus:

unul de 1.5 Kw cu 2 viteze va este suficient?

1.5kW maxim sau minim?Se poate o poza cu placuța lui?Multumesc

Link spre comentariu

cautati pana o creste o locatie la profil,este specificat si in regulament sa va completati locatia la profil.cand vrei sa cumperi mai stiu eu ce ce are un minim de greutate,treaca mearga ,ca nu-i problema sa o trimiti prin ,curier,posta romana.........dar cand cauti sa cumperi zeci de kilograme,te mai gandesti ca vanzator daca te incumeti

ce vreau sa spun ei am vazut in bazarul local un motor de 2kw(2.2-sau 2.4kw)220v-380v,si mi-am adus aminte ca era cineva pe forum ce postase un asemenea anunt,mi-am zis sa incerc sa ajut si pe cel ce vinde si pe cel ce cauta,poate cumparatorul e pe undeva in apropierea mea,si isi permite o fuga,daca e ceea ce cauta,dar intand pe forum la anunt m-au apucat toti dracii ca nici bunul simt sa postati locatia nu l.ati avut.nu eram genul ce sa ma bag in ,,combinatie,, sa castig si eu ceva ,doar sa le fac ,,lipeala,,

asa ca din partea mea sa gasiti cand voi cauta eu

succes

Link spre comentariu
La 07.06.2021 la 9:34, iuliantv a spus:

cautati pana o creste o locatie la profil,este specificat si in regulament sa va completati locatia la profil.cand vrei sa cumperi mai stiu eu ce ce are un minim de greutate,treaca mearga ,ca nu-i problema sa o trimiti prin ,curier,posta romana.........dar cand cauti sa cumperi zeci de kilograme,te mai gandesti ca vanzator daca te incumeti

ce vreau sa spun ei am vazut in bazarul local un motor de 2kw(2.2-sau 2.4kw)220v-380v,si mi-am adus aminte ca era cineva pe forum ce postase un asemenea anunt,mi-am zis sa incerc sa ajut si pe cel ce vinde si pe cel ce cauta,poate cumparatorul e pe undeva in apropierea mea,si isi permite o fuga,daca e ceea ce cauta,dar intand pe forum la anunt m-au apucat toti dracii ca nici bunul simt sa postati locatia nu l.ati avut.nu eram genul ce sa ma bag in ,,combinatie,, sa castig si eu ceva ,doar sa le fac ,,lipeala,,

asa ca din partea mea sa gasiti cand voi cauta eu

succes

Rezolvat cu locația.Cred ca a disparut la relocarea noului server acum cativa ani..

Privind motoru, doar cu 2 viteze.Dahlender preferabil.Cu o singura viteza am deja montat.

Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări