ghettoman Postat Mai 25, 2021 Partajează Postat Mai 25, 2021 Cumpar un motor de strung trifazat cu 2 viteze 1500/3000, motor tip Dahandler Motor gasibil pe strungurile SN281-321-381 si puteri 2/2.8kW sau 3/3.8kW NU SUNT INTERESAT DE ALTE MODELE DECÂT DE CELE CU 2 VITEZE. Mulțumesc Link spre comentariu
Ralph Kuphk Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 unul de 1.5 Kw cu 2 viteze va este suficient? Link spre comentariu
ghettoman Postat Mai 28, 2021 Autor Partajează Postat Mai 28, 2021 Acum 8 ore, Ralph Kuphk a spus: unul de 1.5 Kw cu 2 viteze va este suficient? 1.5kW maxim sau minim?Se poate o poza cu placuța lui?Multumesc Link spre comentariu
ghettoman Postat Iunie 4, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2021 Inca caut... Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 cautati pana o creste o locatie la profil,este specificat si in regulament sa va completati locatia la profil.cand vrei sa cumperi mai stiu eu ce ce are un minim de greutate,treaca mearga ,ca nu-i problema sa o trimiti prin ,curier,posta romana.........dar cand cauti sa cumperi zeci de kilograme,te mai gandesti ca vanzator daca te incumeti ce vreau sa spun ei am vazut in bazarul local un motor de 2kw(2.2-sau 2.4kw)220v-380v,si mi-am adus aminte ca era cineva pe forum ce postase un asemenea anunt,mi-am zis sa incerc sa ajut si pe cel ce vinde si pe cel ce cauta,poate cumparatorul e pe undeva in apropierea mea,si isi permite o fuga,daca e ceea ce cauta,dar intand pe forum la anunt m-au apucat toti dracii ca nici bunul simt sa postati locatia nu l.ati avut.nu eram genul ce sa ma bag in ,,combinatie,, sa castig si eu ceva ,doar sa le fac ,,lipeala,, asa ca din partea mea sa gasiti cand voi cauta eu succes Link spre comentariu
ghettoman Postat Iunie 8, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2021 La 07.06.2021 la 9:34, iuliantv a spus: cautati pana o creste o locatie la profil,este specificat si in regulament sa va completati locatia la profil.cand vrei sa cumperi mai stiu eu ce ce are un minim de greutate,treaca mearga ,ca nu-i problema sa o trimiti prin ,curier,posta romana.........dar cand cauti sa cumperi zeci de kilograme,te mai gandesti ca vanzator daca te incumeti ce vreau sa spun ei am vazut in bazarul local un motor de 2kw(2.2-sau 2.4kw)220v-380v,si mi-am adus aminte ca era cineva pe forum ce postase un asemenea anunt,mi-am zis sa incerc sa ajut si pe cel ce vinde si pe cel ce cauta,poate cumparatorul e pe undeva in apropierea mea,si isi permite o fuga,daca e ceea ce cauta,dar intand pe forum la anunt m-au apucat toti dracii ca nici bunul simt sa postati locatia nu l.ati avut.nu eram genul ce sa ma bag in ,,combinatie,, sa castig si eu ceva ,doar sa le fac ,,lipeala,, asa ca din partea mea sa gasiti cand voi cauta eu succes Rezolvat cu locația.Cred ca a disparut la relocarea noului server acum cativa ani.. Privind motoru, doar cu 2 viteze.Dahlender preferabil.Cu o singura viteza am deja montat. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum