Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu tub electronic si etaj amplificare cu tranzistori.

Iancu95

Postări Recomandate

Nu, glumesc binenteles.

Ideea este ca sint tuburi, sub miniatura cel putin, care au specificat ca pot lucra si cu 12V tensiune anodica. Clar ca nu vor performa bine la anodica mica dar cind pui un tub la un amplificator tranzistorizat e clar ca il pui ca sa adauge distorsiuni pare iar alimentat la tensiune mica obtii multe distorsiuni ............ Anodica mica implica curent de fascicol foarte mic dar cu sarcina activa (tranzistorizata) in anod si un repetor dupa poti sa folosesti o anodica mica de sub 100V la foarte multe tuburi mici.

Pt mine discutia asta s-a incheiat si nu ma intereseaza sa o continui mai departe chiar daca tu ai alte pareri legate de problema in discutie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

4

• Iancu95

4

• validae

2

• Усилитель

2

Top autori în acest subiect

Acum 16 ore, d2134 a spus:

Da! Final clasa D!

Uite aici:

Cuvintele cheie sunt: "unparalleled audio experience". Te joci...?

Asta e si ideea..si cheia pentru ceea ce urmăresc sa realizez.

M am uitat peste amplificatorul Mugen..

Mi se pare foarte mica tensiunea de alimentare pentru ceea ce știe să faca..cel puțin pt Ecc88.. Nu zic ca nu este posibil, însă sunt atât de curios încât am sa-l realizez pentru a vedea exact rezultatele. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări