Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV UTOK U32HD7

Postări Recomandate

Salut.va rog sa imi spuneti ce barete led trebuie pt acest tv are 2 benzi cu 6 led fiecare nu se distinge seria bine pe bareta  ZX32A-Z-8522     E493538 JF-AL 94V display CN320CN725,au fost 2 led arse si am peticit cu alte 2 de la un HITACHI 32 HE 2000 17DLB32NER1,   E331251 94V si nu  a mers decat 4,5 ore unul din ledurile deabia se aprinde,nu stiu daca sunt compatibile.multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marel

5

• iuliantv

2

• Marian Roman

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

puteti sa imi spuneti daca ledurile astea de samsung LED Backlight Strip S-5J55-43-FL-R4/L7 LM41-00117X LM41-00117W ,sunt compatibile cu cele de la utok sa mai fac o carpeala?

Chiar acum, marel a spus:

puteti sa imi spuneti daca ledurile astea de samsung LED Backlight Strip S-5J55-43-FL-R4/L7 LM41-00117X LM41-00117W ,sunt compatibile cu cele de la utok sa mai fac o carpeala? banuiesc ca cele de utok sunt de 6v si ce am pus eu de 3v

Link spre comentariu

masurat  tensiunea pe bareta pe leduri este intre 3 si 3,4v deci normal trebuie de 3v,trebuie sa stiu sigur

pe bareta mai este si seria ZX32ZC332M06A2 V1

Link spre comentariu
Acum 44 minute, marel a spus:

masurat  tensiunea pe bareta pe leduri este intre 3 si 3,4v deci normal trebuie de 3v,trebuie sa stiu sigur

pe bareta mai este si seria ZX32ZC332M06A2 V1

sånt si leduri de 3.6v 

Link spre comentariu

daca dati o cautare pe ,,gogu,, cu codul  ZX32ZC332M06A2 V1 va trimite pe lajumate.ro la domnul Badila Vasile din Alba multi cumparam de la el,are preturi bune fata de concurenta,livrare de pe o zi pe alta ,daca are pe stock,17lei transport

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări