Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

confectionare subwoofer

Vizitator razvy_me

Postări Recomandate

Vizitator razvy_me

buna...as dori sami fac un subwooref pt camera mea...as fi recunoscator daca miati spune ce dif sa folosesc,filtru si ce incinta...dif sa fie pana intro 100 lei .... pt subwoofe am nevoie de un ampif separat??sau il pot lega la un amplif impreuna cu alte boxe??ms anticipat :wink:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• helldevourer

1

Top autori în acest subiect

1. Ai nevoie de un amplif separat, atacat cu semnal dintr-un filtru (asta daca nu folosesti calculatorul a carui placa de sunet poate sa-ti scoata semnal separat ptr subbas).2. Proiecte sint chiar aici, trebuie numai sa cauti.3. Incearca sa scrii mai corect, masacrezi limba româna.Bafta!

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Is si eu incepator. dar ti-as putea recomanda un filtru activ de woofer cu integrat TDA7294 .de 70w nominal 100w muzical costa in jur de 40lei Apoi ca si difuzor ai putea lua ceva.. sa zic de 8" ceva cu membrana de cauciuc si magnetul cat de mare ;) si sa coboare in 35hz macar. cutia potzi sa o faci de 25/25/30 cu un tub reflex in spate de 6cm diametru

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări