Vizitator razvy_me Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 buna...as dori sami fac un subwooref pt camera mea...as fi recunoscator daca miati spune ce dif sa folosesc,filtru si ce incinta...dif sa fie pana intro 100 lei .... pt subwoofe am nevoie de un ampif separat??sau il pot lega la un amplif impreuna cu alte boxe??ms anticipat :wink: Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 1. Ai nevoie de un amplif separat, atacat cu semnal dintr-un filtru (asta daca nu folosesti calculatorul a carui placa de sunet poate sa-ti scoata semnal separat ptr subbas).2. Proiecte sint chiar aici, trebuie numai sa cauti.3. Incearca sa scrii mai corect, masacrezi limba româna.Bafta! Link spre comentariu
helldevourer Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 Is si eu incepator. dar ti-as putea recomanda un filtru activ de woofer cu integrat TDA7294 .de 70w nominal 100w muzical costa in jur de 40lei Apoi ca si difuzor ai putea lua ceva.. sa zic de 8" ceva cu membrana de cauciuc si magnetul cat de mare ;) si sa coboare in 35hz macar. cutia potzi sa o faci de 25/25/30 cu un tub reflex in spate de 6cm diametru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum