Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar aparat radio pt. UL si UM

norad

Postări Recomandate

Va salut,

Cumpar radio pentru unde lungi si unde medii, cu scala analogica.  Sa poata fi alimentat la priza, cat si la baterii.

Va fi folosit de o persoana in etate, din mediul rural.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• norad

4

• icar

2

• BRANCA

1

• neagu

1

Top autori în acest subiect

Norad.Cu un preţ de second şi transportul te apropii de preţul unui aparat nou chinezesc.Am văzut mai demult o Waxiba, la cineva,50 de lei şi cu acumulator!Posibil să găseşti aşa ceva la tine,local,dacă stai în oraş...

Link spre comentariu
Acum 27 minute, validae a spus:

se mai emite ceva în unde lungi ?

Chiar zilele astea am resuscitat un Traviata. Prinde pe medii si pe toate scurtele. Pe lungi, in afara pe pacanituri nimic! Si pe norma est a UUS e tacere.

Link spre comentariu

Am ajuns la Carrefour pentru niste cumparaturi si mi-am zis sa arunc un ochi si la "tompete". Am gasit un radio Bluesky BPR50 care are lungimile de unda UL, UM, UUS. Am solicitat un test si chiar in interiorul magazinului prindea Antena satelor pe UL si Radio Iasi pe UM. Cu zgomot, dar prindea. Pe UUS am testat doar daca prinde cate ceva, nu un post anume.

Va fi folosit cu preponderenta intr-o bucatarie de vara, intr-un sat la mare distanta de oras, prin urmare fara prea multe surse de paraziti externi.

Pret la raft 69.9 RON. Cu aplicatie pe telefon: 48.93 RON.

S-a incadrat in bugetul de 50 RON, drept urmare l-am cumparat.

Se poate inchide. Multumesc.

P.S. La ce sectiune pot face un scurt review?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări