Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rezistenta asta ce valoare are???

Postări Recomandate

Buna ziua! Am gasit la vechituri acest dispozitiv..incarcator baterii (banuiesc ca e pentru 4.5v) cum pot determina rezistenta rosie fara marcaj ?

20210523_193504_copy_378x282.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dumitrescu_claudiu

4

• BRANCA

3

• QQme

1

• grosu99

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu se vede nimic...puneti poza cu rezolutie mai buna pe imgur si aici puneti link-ul.Nici nu stiu daca ala e rezistor.....

Link spre comentariu

Am pus esr metrul pe ea 1470ohm ,dar e corodata rau ! Sau poate stie cineva ce incarcator e acesta? Nu are serie nimic , pare ceva militar..nu stiu

Link spre comentariu

Intrebarea este,stie sa si incarce bateriile de 4,5 ? Daca nu il dezmembrez pentru tranzistoare

20210523_193504_copy_1600x1200.jpg

Link spre comentariu

De unde până unde ai dedus că acel aparat ar fi destinat încărcării bateriilor de 4,5V ??? În primul rând bateriile obişnuite nu se încarcă. Cel mult se pot regenera parţial şi doar temporar, dar asta nu înseamnă încărcare...

Link spre comentariu

Am aşa o vagă senzaţie că e un modul alimentat la 4,5V şi care scoate altă tensiune.Că văd parcă 2 tranzistori ruseşti forţă...O fi de la un blitz?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări