dumitrescu_claudiu Postat Mai 23, 2021 Partajează Postat Mai 23, 2021 Buna ziua! Am gasit la vechituri acest dispozitiv..incarcator baterii (banuiesc ca e pentru 4.5v) cum pot determina rezistenta rosie fara marcaj ? Link spre comentariu
grosu99 Postat Mai 23, 2021 Partajează Postat Mai 23, 2021 Nu se vede nimic...puneti poza cu rezolutie mai buna pe imgur si aici puneti link-ul.Nici nu stiu daca ala e rezistor..... Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 23, 2021 Partajează Postat Mai 23, 2021 Dacă e rezistenţă de ce nu o măsori cu multimetrul?! Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Mai 23, 2021 Autor Partajează Postat Mai 23, 2021 Am pus esr metrul pe ea 1470ohm ,dar e corodata rau ! Sau poate stie cineva ce incarcator e acesta? Nu are serie nimic , pare ceva militar..nu stiu Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Mai 23, 2021 Autor Partajează Postat Mai 23, 2021 Intrebarea este,stie sa si incarce bateriile de 4,5 ? Daca nu il dezmembrez pentru tranzistoare Link spre comentariu
validae Postat Mai 23, 2021 Partajează Postat Mai 23, 2021 De unde până unde ai dedus că acel aparat ar fi destinat încărcării bateriilor de 4,5V ??? În primul rând bateriile obişnuite nu se încarcă. Cel mult se pot regenera parţial şi doar temporar, dar asta nu înseamnă încărcare... Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 23, 2021 Partajează Postat Mai 23, 2021 Am aşa o vagă senzaţie că e un modul alimentat la 4,5V şi care scoate altă tensiune.Că văd parcă 2 tranzistori ruseşti forţă...O fi de la un blitz? Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 23, 2021 Partajează Postat Mai 23, 2021 Vouă nu vă apare postarea lui @QQme? Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 23, 2021 Partajează Postat Mai 23, 2021 Ai dreptate!Nu'ş cum nu mi-a sărit în ochi.Da' am nimerit-o cu blitzul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum