Costica Tv Postat Mai 22, 2021 Partajează Postat Mai 22, 2021 Salut, de curand am intrat in posesia acestui telefon Nokia 1280 (RM-647), l-am testat si functioneaza ok, totusi are un defect ca sa zic asa, de exemplu daca setez sunetul de apel la volum maxim, la test se aude tare, dar cand ma suna cineva se aude foarte incet, banuiesc ca e de vina softul, mai resofteaza vreun GSM asa ceva sau nu face telefonul cat costa resoftarea ?. Multumesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 22, 2021 Partajează Postat Mai 22, 2021 La o resetare generala nu are efect? Link spre comentariu
Costica Tv Postat Mai 22, 2021 Autor Partajează Postat Mai 22, 2021 1 hour ago, Florinel TV said: La o resetare generala nu are efect? Nu Florine. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 23, 2021 Partajează Postat Mai 23, 2021 Pe aici la mine mai gasesti service care il resofteaza costul este intre 30 lei , 50 lei Link spre comentariu
Costica Tv Postat Mai 23, 2021 Autor Partajează Postat Mai 23, 2021 Caut maine un service prin oras, daca ma costa mai mult de 30 de lei il dau cadou unui nepot ca e tanar si are auzul bun... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Mai 24, 2021 Partajează Postat Mai 24, 2021 (editat) Totusi ai verificat atent toate setarile pe acolo? Ai volum pentru ton de apel parca,de el se tine cont atunci cand suna,cand selectezi tonul de apel este alt nivel de volum. Nokia parca tin minte ca avea profile,actualizezi sau salvezi profilul dupa editare altfel nu se salveaza setarile,de asemenea vezi sa ai profilul general,celelalte pot fi altfel presetate din soft. Volumul cum este? poate e setat la minim sau mai mic. Cu telefonul activ (nu in stand-by) daca apesi o data pe tasta rosie,cea de terminare apel) ar trebui sa-ti apara un meniu in care parca ai volumul general acolo.Nu cumva ala e dat mai mic? Nu sunt sigur ca are si modelul acesta meniul asa. Editat Mai 24, 2021 de gabiz_ro Link spre comentariu
validae Postat Mai 24, 2021 Partajează Postat Mai 24, 2021 Nokia 1280 dacă nu mă înşel, are un singur difuzor ce funcţionează şi pentru convorbire şi ca ,,hands free,, dar şi ca sonerie de apel.Cea mai proastă alegere posibilă, atunci când vorbeşti cu cineva, tu auzi mai prost cu el la ureche şi în schimb se aude din exterior mai bine.Nişte oribilităţi făcute cu ultimele zvâcniri ale firmei ce a fost odată.. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Mai 25, 2021 Autor Partajează Postat Mai 25, 2021 On 5/24/2021 at 9:16 AM, gabiz_ro said: Totusi ai verificat atent toate setarile pe acolo? Ai volum pentru ton de apel parca,de el se tine cont atunci cand suna,cand selectezi tonul de apel este alt nivel de volum. Nokia parca tin minte ca avea profile,actualizezi sau salvezi profilul dupa editare altfel nu se salveaza setarile,de asemenea vezi sa ai profilul general,celelalte pot fi altfel presetate din soft. Volumul cum este? poate e setat la minim sau mai mic. Cu telefonul activ (nu in stand-by) daca apesi o data pe tasta rosie,cea de terminare apel) ar trebui sa-ti apara un meniu in care parca ai volumul general acolo.Nu cumva ala e dat mai mic? Nu sunt sigur ca are si modelul acesta meniul asa. Multumesc pentru sfaturi, dar stiam exact toate setarile cum trebuiesc facute pentru ca mai am un Nokia 1200 (RH-99), asta are si el o hiba tot de soft, dar care nu ma deranjeaza, cand se descarca bateria de tot nu ma avertizeaza sonor, setarea "Warning tones" este data pe On. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 30, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2022 (editat) Dupa atata vreme am reusit sa rezolv problema, solutia e data in clipul de jos, sunt convins ca cei de meserie stiau acest truc, dar nu au catadicsit ca sa ajute un coleg nevoias.... Editat Octombrie 30, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum