Nostalgic Postat Mai 20, 2021 Partajează Postat Mai 20, 2021 Am în lucru un amplificator multimedia chinezesc, cum le fac acum ei, cu multe facilități.Alimentare +- 33v.Tranzistori finali C5198+A1941- defazori A1013+C2383- superdioda S9014.Boxa principală cu toată electronica funcționează . Numai partea de amplificare pentru incinta auxilară este defectă. Finali,defazori, superdioda,rezistențele din emitori finalilor, conzi, defecți. Care este problema ce mă bagă puțin în ceață. -În emitori finalilor pentru boxa pricipală sunt rezistențe de 0,22 ohmi -pe cînd la finali pentru boxa auxiliară au pus rezistențe de 1,8 ohmi, -de ce au făcut asta ? - greșeală sau bine intenționat? - cu ce scop? Mulțumesc! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 20, 2021 Partajează Postat Mai 20, 2021 (editat) Am reparat zeci de asemenea amplificatoare, dar nu am întâlnit diferente intre canale. In mod normal, ar trebui sa fie identice ! Puneți poze cu placa . Editat Mai 20, 2021 de cornel1962 Link spre comentariu
Nostalgic Postat Mai 21, 2021 Autor Partajează Postat Mai 21, 2021 Și mă întreb de ce s-a defectat tocmai canalul cu rezistențe de valoare mai mare în emitori. Difurile în ambele incinte în perfectă stare -8 ohmi. - să pun rezistențe de 1,8 ohmi sau de 0,22 R ? - voi face simulare cu ambele situații să văd cum se comportă. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 21, 2021 Partajează Postat Mai 21, 2021 Normal trebuie rezistente de 0,22 omi Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 21, 2021 Partajează Postat Mai 21, 2021 Acum 4 ore, Florinel TV a spus: Normal trebuie rezistente de 0,22 omi Corect,...sau ceva valori apropiate, 1,8 ohmi nu am intalnit niciodada ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum