rdlucian Postat Mai 19, 2021 Partajează Postat Mai 19, 2021 Va salut! Are cineva continutul memoriei EN25QH64, al tv-ului Orion T40 D/PIF/LED, maiboard 17AT010V1.0 si display LSC400HN02-804, care are probleme in meniu, nu mai prinde niciun canal. Am vrut sa le caut din nou, dar nu-mi mai apare functia TV la imput, imi apar doar HDMI1, HDMI2....Am incercat sa copiez continutul memoriei originale, dar imi da o eroare la verificare. Va mulțumesc! Link spre comentariu
profimex Postat Mai 19, 2021 Partajează Postat Mai 19, 2021 1 oră în urmă, rdlucian a spus: Va salut! Are cineva continutul memoriei EN25QH64, al tv-ului Orion T40 D/PIF/LED, maiboard 17AT010V1.0 si display LSC400HN02-804, care are probleme in meniu, nu mai prinde niciun canal. Am vrut sa le caut din nou, dar nu-mi mai apare functia TV la imput, imi apar doar HDMI1, HDMI2....Am incercat sa copiez continutul memoriei originale, dar imi da o eroare la verificare. Va mulțumesc! https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/orion/orion_t40_d_pif_led_shassi_main_board_17at010v1_0/341-1-0-93153 Link spre comentariu
rdlucian Postat Mai 19, 2021 Autor Partajează Postat Mai 19, 2021 Am incercat sa descarc de pe acel site, dar nu inteleg nimic de acolo. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 19, 2021 Partajează Postat Mai 19, 2021 Nu poti ca trebuie sa te inregistrezi si sa treci testul, uite am descarcat eu pt. tine https://files.fm/u/bf8br26k7 sa revi cu rezultatul Link spre comentariu
rdlucian Postat Mai 19, 2021 Autor Partajează Postat Mai 19, 2021 Multumesc mult, il scriu si revin cu rezultate. Link spre comentariu
rdlucian Postat Mai 20, 2021 Autor Partajează Postat Mai 20, 2021 Mulțumesc pentru dump, am scris o memorie noua, dar nu am rezolvat problema inițială. Diferența față de faza inițială este că am reușit să-i fac o restaurare la valori inițiale dar tot nu-mi apare sursa de semnal "TV". La încercarea de reinstalare canale pe acord automat, nu am decât varianta "Satelitte auto tuning". Ceva imi scapă și nu-mi dau seama ce. Link spre comentariu
rdlucian Postat Mai 20, 2021 Autor Partajează Postat Mai 20, 2021 Nu cunosc cauza, dar si-a revenit singur, imi apare din nou meniul complet si pot selecta si tipul selectorului de canale și sursa semnalului. Nu am o explicație logică. Mulțumesc pentru sprijin! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum