Untold Postat Mai 19, 2021 Partajează Postat Mai 19, 2021 Va salut! Se da un buget modest, de 400 de lei si se doreste o recomandare pentru ceva incinte sh, dar bune, de putere modesta, 10-20W si cu un spl cat mai ridicat. Multumesc! Link spre comentariu
darius_bv Postat Mai 20, 2021 Partajează Postat Mai 20, 2021 Salut, Eu am gasit Wharfedale E30 cu 450 lei. Ar trebui restaurate candva, au furnirul afectat de vreme, dar suna frumos. Au SPL 94dB si se preteaza la amplificatoarele cu lampi. Nu coboara in frecventa foarte mult, dar au un bass corect. Spor! Link spre comentariu
Untold Postat Mai 20, 2021 Autor Partajează Postat Mai 20, 2021 Multumesc de recomandare, si eu tot un amplif cu tuburi am, un SE cu 4P1L, de doar 2W. Pentru casa e destul... Link spre comentariu
Rares Daniel Postat Ianuarie 30, 2022 Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 On 5/19/2021 at 11:23 AM, Untold said: Va salut! Se da un buget modest, de 400 de lei si se doreste o recomandare pentru ceva incinte sh, dar bune, de putere modesta, 10-20W si cu un spl cat mai ridicat. Multumesc! Incearca de la Arcus ts25 sau ts450 ,nu vei fi dezamagit ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum