szocs alexandru Postat Mai 26, 2021 Autor Partajează Postat Mai 26, 2021 Buna ziua. Am dezarhivat cele 2bin-uri prima data cu Total commander 7.50a , continutul de 32mb nu incapea in 25q32 si mi s-a parut dubios, am mai facut o dezarhivare cu Winzip25 si acum tv-ul este functional.Multumesc foarte mult pentru ajutor ,cu stima Szocs. Multumesc tuturor celor care m-au ajutat la subiectul telefunken 32hb4000 .Custima Szocs. Link spre comentariu
szocs alexandru Postat Mai 26, 2021 Autor Partajează Postat Mai 26, 2021 Buna ziua. Am dezarhivat cele 2bin-uri prima data cu Total commander 7.50a , continutul de 32mb nu incapea in 25q32 si mi s-a parut dubios, am mai facut o dezarhivare cu Winzip25 si acum tv-ul este functional.Multumesc foarte mult pentru ajutor ,cu stima Szocs. Multumesc tuturor celor care m-au ajutat la subiectul telefunken 32hb4000 .Custima Szocs. Citează Link spre comentariu
amatorul Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 Salutare colegi! Mai are cineva cele 2 bin-uri? nu mai este niciun link functional... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum