cirip Postat Iunie 6, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2021 Va multumesc, Nu am stiut ca marcajul ATMLH612 este de fapt AT24C256. O sa va tin la curent cu evolutia. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iunie 6, 2021 Partajează Postat Iunie 6, 2021 (editat) 4 hours ago, cirip said: Va multumesc, Nu am stiut ca marcajul ATMLH612 este de fapt AT24C256. O sa va tin la curent cu evolutia. Editat Iunie 6, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 6, 2021 Partajează Postat Iunie 6, 2021 1 oră în urmă, cirip a spus: Va multumesc, Nu am stiut ca marcajul ATMLH612 este de fapt AT24C256. O sa va tin la curent cu evolutia. Acest marcaj ATMLH612 este, dar mai scrie ceva pe ic un 2DB 1 sau 2EC L , cu care se stie ce memorie este 24C128 sau 24C512 etc. Link spre comentariu
cirip Postat Iunie 7, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2021 @Florinel TV multumesc de info, Cipanul este "2EC". Sa vad de unde ma lipesc de o bucata. Inca o data, multumiri tuturor celor care au postat. Voi reveni cand am noutati. Nu ma grabesc, nu stau in apa de teveul ala. Link spre comentariu
gabiTV Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 "Cipanul este "2EC". Sa vad de unde ma lipesc de o bucata. " 2EC L= 24C256 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 Acum 7 ore, cirip a spus: @Florinel TV multumesc de info, Cipanul este "2EC". Sa vad de unde ma lipesc de o bucata. Inca o data, multumiri tuturor celor care au postat. Voi reveni cand am noutati. Nu ma grabesc, nu stau in apa de teveul ala. Acel cip este memorie si se scrie cu soft pe programator, daca o schimbi tot trebuie programator sa o scri cu soft, la soft nou ii spunem dump Link spre comentariu
mercenarx Postat Iunie 16, 2021 Partajează Postat Iunie 16, 2021 daca imaginea este rosie , probabil ca s-au dus tunurile de verde si albastru.... poate o regenerare ar face minuni,.... Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iunie 16, 2021 Partajează Postat Iunie 16, 2021 12 minutes ago, mercenarx said: daca imaginea este rosie , probabil ca s-au dus tunurile de verde si albastru.... poate o regenerare ar face minuni,.... Ce tunuri de verde si albastru... ?!, sunt duse tunurile din Navarone... Link spre comentariu
mercenarx Postat Iunie 17, 2021 Partajează Postat Iunie 17, 2021 da, a fost misto filmul ala... evident ca a fost o gluma.. Link spre comentariu
winstyle Postat Iunie 17, 2021 Partajează Postat Iunie 17, 2021 Mai bine copiaza dump-urile pe un stick USB si merge la un service de depanare TV. Sigur gasesc aia o memorie buna sa i-o programeze, iar de lipit se poate ocupa initiatorul topicului. Link spre comentariu
smd-man Postat Mai 27, 2022 Partajează Postat Mai 27, 2022 Buna ziua. La acelasi tv UE 32J 5200AW stie cineva cum se intra in service mod ? Vreau sa caut o optiune de reducere a curentului prin led-uri. Multumesc ! Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 27, 2022 Partajează Postat Mai 27, 2022 (editat) Acum 24 minute, smd-man a spus: Buna ziua. La acelasi tv UE 32J 5200AW stie cineva cum se intra in service mod ? Vreau sa caut o optiune de reducere a curentului prin led-uri. Multumesc ! multi am cautat ,dar nu am gasit,deci treceti la hardware menu service ,clasicul, tv in stby si de pe telecomanda se apasa in aceastå ordine urmatoarele taste INFO MENU MUTE POWER Editat Mai 27, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
smd-man Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 Multumesc Domnul Iulian . Driverul de led este : BD9397EFV . Am dascarcat datasheet, dar nu stiu exact unde sa intervin, asa ca orice idee este binevenita. O zi buna tuturor. Link spre comentariu
modoran Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 Samsung nu are 'iluminare spate' in meniul normal intre 1 si 20 ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 28, 2022 Partajează Postat Mai 28, 2022 Acum 4 ore, modoran a spus: Samsung nu are 'iluminare spate' in meniul normal intre 1 si 20 ? are ,dar e pentru utilizator,si acesta il seteazå pe 20 sa.i iaså ochii,si vrei så treacå garantia acordatå pt schimbarea baretelor led Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum