Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

acumulatori scooter electric 24v 200w

iuliantv

Postări Recomandate

salutare

detin un scooter electric ,,incomplet,, deci trebuie sa investesc in el,are lipsa podeaua,si seaua,incarcatorul lipsa(am gasit deja)pentru a face si profit,am probat motorul cu sursa  22v 5ah e ok,de aceea doresc sa actizitione 2 acumulatori 12 12ah (14ah) am comandat deja ACUMULATOR 12V/14AH-VPRO,dar vad ca expeditorul nu da nici un semn de 3 zile,maine am sa-i sun sa vad ce fac,confirmarea comenzii a venit dar nimic,doresc sa stiu daca merge ori ce fel de acumulator cu  plumb sau gel ce se incadreaza in 12v 12-14ah si in suma 100-120lei buc ,cel de mai sus era 98 lei plus transport,am gasit si la preturi peste 150lei plus transport dedicat bicicletelor electrice gen 6-DZM-12 (12V-12Ah),dar deja se aduna bani la investitii si ma trezesc ca ma rog sa-mi scot investitia,

va multumesc

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

cred ca asta sant si dedicati,si pretul e ok  257 lei 2 buc

Descriere:

Acumulatorii cu gel care nu necesita intretinere de 24V 12AH (6-DZM-10) sunt special proiectati pentru vehicule electrice.Acesti acumulatori pot inlocui cu succes orice alt acumulator 6-DZM-10 sau asemanator. Datorita constructiei interioare a placilor poate rezista pana la 350 cicluri de incarcare-descarcare. Durata de viata medie variaza intre 2 ani. Recomandam folosirea acumulatorilor in cicluri complete, incarcate la maxim si descarcate la maxim.

Link spre comentariu
Acum 48 minute, iuliantv a spus:

cred ca asta sant si dedicati,si pretul e ok  257 lei 2 buc

Descriere:

Acumulatorii cu gel care nu necesita intretinere de 24V 12AH (6-DZM-10) sunt special proiectati pentru vehicule electrice.Acesti acumulatori pot inlocui cu succes orice alt acumulator 6-DZM-10 sau asemanator. Datorita constructiei interioare a placilor poate rezista pana la 350 cicluri de incarcare-descarcare. Durata de viata medie variaza intre 2 ani. Recomandam folosirea acumulatorilor in cicluri complete, incarcate la maxim si descarcate la maxim.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări