iuliantv Postat Mai 18, 2021 Partajează Postat Mai 18, 2021 (editat) salutare detin un scooter electric ,,incomplet,, deci trebuie sa investesc in el,are lipsa podeaua,si seaua,incarcatorul lipsa(am gasit deja)pentru a face si profit,am probat motorul cu sursa 22v 5ah e ok,de aceea doresc sa actizitione 2 acumulatori 12 12ah (14ah) am comandat deja ACUMULATOR 12V/14AH-VPRO,dar vad ca expeditorul nu da nici un semn de 3 zile,maine am sa-i sun sa vad ce fac,confirmarea comenzii a venit dar nimic,doresc sa stiu daca merge ori ce fel de acumulator cu plumb sau gel ce se incadreaza in 12v 12-14ah si in suma 100-120lei buc ,cel de mai sus era 98 lei plus transport,am gasit si la preturi peste 150lei plus transport dedicat bicicletelor electrice gen 6-DZM-12 (12V-12Ah),dar deja se aduna bani la investitii si ma trezesc ca ma rog sa-mi scot investitia, va multumesc Editat Mai 18, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 18, 2021 Autor Partajează Postat Mai 18, 2021 cred ca asta sant si dedicati,si pretul e ok 257 lei 2 buc Descriere: Acumulatorii cu gel care nu necesita intretinere de 24V 12AH (6-DZM-10) sunt special proiectati pentru vehicule electrice.Acesti acumulatori pot inlocui cu succes orice alt acumulator 6-DZM-10 sau asemanator. Datorita constructiei interioare a placilor poate rezista pana la 350 cicluri de incarcare-descarcare. Durata de viata medie variaza intre 2 ani. Recomandam folosirea acumulatorilor in cicluri complete, incarcate la maxim si descarcate la maxim. Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 18, 2021 Autor Partajează Postat Mai 18, 2021 Acum 48 minute, iuliantv a spus: cred ca asta sant si dedicati,si pretul e ok 257 lei 2 buc Descriere: Acumulatorii cu gel care nu necesita intretinere de 24V 12AH (6-DZM-10) sunt special proiectati pentru vehicule electrice.Acesti acumulatori pot inlocui cu succes orice alt acumulator 6-DZM-10 sau asemanator. Datorita constructiei interioare a placilor poate rezista pana la 350 cicluri de incarcare-descarcare. Durata de viata medie variaza intre 2 ani. Recomandam folosirea acumulatorilor in cicluri complete, incarcate la maxim si descarcate la maxim. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum