N3agu Postat Mai 18, 2021 Partajează Postat Mai 18, 2021 e buna pentru realizarea cablajelor press-n-peel?, multumesc anticipat https://www.emag.ro/imprimanta-laser-monocrom-samsung-sl-m2026-a4-ss281b/pd/DTWH19BBM/ Link spre comentariu
grosu99 Postat Mai 18, 2021 Partajează Postat Mai 18, 2021 Este ! Am avut ceva asemanator Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Mai 18, 2021 Partajează Postat Mai 18, 2021 In acelasi gama de pret eu il am pe asta "Xerox Phaser 3020" care merge destul de ok fara prea mari pretentii. In orice caz astea moderne nu mai sunt ce au fost cele vechi, depun mai putin toner insa cu hartie adecvata nu sunt probleme. Depinde si ce cablaje doresti, eu cu Phaser 3020 fara hartie speciala sub .4mm nu am reusit (foloseam rola de hartie pentru ambalat cadouri lucioasa). Link spre comentariu
validae Postat Mai 18, 2021 Partajează Postat Mai 18, 2021 Orice imprimantă are reglaj de contrast, funcţie de care depune mai mult sau mai puţin toner.Reglaţi la contrast maxim.Depinde însă mult şi de tonerul folosit.Tonerul original e de calitate mai bună decât cel ,,bulk,, vândut la bidon... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum