Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ingheata imaginea la calculator cind trabuie sa boot-eze

Vizitator tranzistor21

Postări Recomandate

Vizitator tranzistor21

Daca ma toate ajjuta si pe mine cu urmatoarea problema.Ma duc la un prieten sa instalez window-sul ca nu ii mai merge (asa imi zicea el ) iar la el constat ca de fiiecare dada dupa ce verifica memoria ram ,detecteaza hdd..... ,apoi in urmatoarea secventa afiseaza date despre componente (procesor ,hdd ,dvd ...) inaginea ingheata pe monitor iar inclusiv alt+ctrl+del nu mai funcfioneaza.precizes ca am intrat in bios si la-m lasat 3 ore si nu a inghetat imaginea ,an schimbat si placa video si hdd si dvd si reset la bios si tot degeaba .Ce imi recomandati sa fac???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• dragostalpau

1

• hugo

1

• ddeliciu

1

Top autori în acest subiect

1.Masoara sursa2.Vezi daca mai ai silicon pe procesor3. Testeaza Ram4.Booteaza cu un knoopix si vezi ce spune5.Curatza-l de praf, sterge pini de la ram si video cu o radiera....Ce procesor ai ? Intel sau AMD? e posibil sa se infierbante si daca e intel, are un sistem de protectie k sa nu se arda si sa se opreasca la o anumita temperatura, in bios daca stai procesorul nu pre lucreaza deci e posibil sa nu se infierbanteSpor la lucru !!! BAFTA !!!

Link spre comentariu
Vizitator tranzistor21

mersi pentru sugestii , dar banuiesc memoria fiidca in bios sta bara sa inghete imaginea iar iar la secventa de boot-are nici nu ajunge fiindca imaginea ingheata chiar inainte, deci nu pot boot-a deloc . Sa imi fac rost de o memorie de la un prieten .

Link spre comentariu
Vizitator tranzistor21

da si am uitat sa precizez ca e un AMD , cu temperatura o ok ,de praf curatat de doua ori pe an (curatenie generala) , AMD la 1.6. si mai reamintesc ca se blocheaza inainte sa boot-eze.

Link spre comentariu

inainte???ia reseteaza biosul... parca aduce a irq conflict...desi nu se mai jumpareste nimic pe nici un fel de placa de ani buni, deja, uneori, datele pot fi corupte in flash-romul biosului... un load default, sau un reset de bios rezolva de regula problema...

Link spre comentariu

problema asta am avuto si eu cu un AMD xp2000+ si era procul dus... dar la mine uneori intra in win si mergea perfect pana la shutdown ... daca nu se rezolva problema cu alta memorie , incearca alt procesor

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări