Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Compatibilitate ac doza pick-up

Basilicum

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Basilicum

5

• validae

2

• EusebiuSE

2

• Усилитель

2

Din cataloage poţi găsi astfel de informaţii, nu toate acele sunt compatibile cu toate dozele.Există şi ace de safir, care nu se uzează uşor şi nici nu uzează discurile, dar şi ace de oţel ieftine...presiunea braţului trebuie reglată funcţie de tipul de doză.Asta din ce-mi amintesc, nu am folosit decât foarte puţin pick-up.

Link spre comentariu
La 15.05.2021 la 14:39, EusebiuSE a spus:

Despre ce doza e vorba?

Doza este de la Unitra Adam Fonica GS 424 iar acul este un Dual  DN 140 S

Link spre comentariu

Daca doza de pe pickup e Unitra mf-104 atunci acel ac nu are niciun fel de legatura cu doza . Dar tipul pickupului nu ma ajuta la nimic , pe el putand fi orice doza cu montare 1/2" Mount . Deci modeulul dozei conteaza , daca nu va dati seama ce doza e puneti o poza cu ea aici . 

Link spre comentariu

Acul acestei doze MF-104 este unul din diamant sintetic, nu are ac de saphir sau alt material. Doza este electromagnetică. Nu știu dacã poți gãsi separat dar știu cã gãsisem pe un sait "thakker" parcã se numea - doze complete, nu știu dacã și ace separat.

Link spre comentariu

Cred că transportul din UK va fi mai mare decât preţul dozei în sine....acolo zice că-i ,,free shipping over 33 Pounds,, dar nu m-am uitat cât e sub...deşi am o bănuială urâtă.

Link spre comentariu
Acum 18 ore, Усилитель a spus:

La englezi gasesti acul respectiv la 8.61 lire.Cum nu mai sunt in UE ,timpul de livrare a crescut .

https://www.ufaprosh.com/index.php?main_page=product_info&products_id=328221

La 500Koroane cehesti=100lei , poti lua de la cehi ,firma din Praga capul complect.

https://www.graled.cz/p/480/gramo-hrot-dn-140-s-dual

Multam fain!

Acum 18 ore, validae a spus:

Cred că transportul din UK va fi mai mare decât preţul dozei în sine....acolo zice că-i ,,free shipping over 33 Pounds,, dar nu m-am uitat cât e sub...deşi am o bănuială urâtă.

merci de raspuns, am sa tin cont

Link spre comentariu

Va sfatuiesc sa va uitati pe  www.electronicservice.ro si sa sunati la 0757639735, sigur va veti rezolva problema. Eu de acolo am cumparat doze si ace, chiar modele vechi. Este un domn foarte serios. Poate va trebui sa asteptati putin pana le procura, dar aveti incredere ca luati ceea ce vi se potriveste. 

Numai bine!

Link spre comentariu
Acum 16 ore, darius_bv a spus:

Va sfatuiesc sa va uitati pe  www.electronicservice.ro si sa sunati la 0757639735, sigur va veti rezolva problema. Eu de acolo am cumparat doze si ace, chiar modele vechi. Este un domn foarte serios. Poate va trebui sa asteptati putin pana le procura, dar aveti incredere ca luati ceea ce vi se potriveste. 

Numai bine!

Multumesc pentru informatie!

Link spre comentariu
La 17.05.2021 la 21:54, tkdr a spus:

Acul acestei doze MF-104 este unul din diamant sintetic, nu are ac de saphir sau alt material. Doza este electromagnetică. Nu știu dacã poți gãsi separat dar știu cã gãsisem pe un sait "thakker" parcã se numea - doze complete, nu știu dacã și ace separat.

Multam pentru informatie!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări