Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce experiente aveti cu reteaua de telefonie Digi Mobil ?

Postări Recomandate

Acum 6 ore, validae a spus:

Ăsta e punctul slab la Digi, nu au încă acoperirea naţională a celorlalţi.

Dar care are acoperire 100% din teritoriu? Unde are unul acoperire, nu are celalalt, si asa discutia poate continua cat vrem. Pt net la domiciliu, e bine sa ai un abonament pt cablu/fibra optica, iar la gsm cu doua abonamente ieftine, la operatori diferiti, faci treaba mai buna decat cu unul scump la un singur operator. Apoi nu lipsit de importanta este si ce terminal folosesti. Din clasa midl, am testat anul trecut 6 modele (cred ca mai corect ar fi cel putin 6) de la xiaomi, samsung si huawei. Am ramas pe ultimul, pt ca din toate, cu asta pot vorbi si de la subsol. Cu altele, cand incepeam sa cobor scarile, ramaneam fara semnal. In casa trebuia sa aleg locuri unde aveam semnal mai bun ca sa nu am intreruperi. In targ,cum intram in cate o locatie, semnal la minim sau deloc. Acum am scapat de grija asta.

Acum 7 ore, BRANCA a spus:

Doru.Să vezi tarife în Canada!

Tocmai de aia, dupa ce si-au facut un portofoliu, ma tem sa nu le vina idei si la ai nostri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

12

• BRANCA

6

• Blacksmith

5

• modoran

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ne plângem de lipsă semnal sau semnal slab.Am impresia că am uitat că mobilele de azi nu sunt ca cele de ieri.Bag mâna în foc că cele vechi aveau sensibilitate mai mare la intrare şi putere mai mare la emisie!Asta din cauza releelor de emisie mai rare şi distanţate...

Link spre comentariu

Cand am spus ca am comparat personal cele 6 modele (care au fost mai multe daca le socotesc si pe cele care nu au fost pt mine), am uitat sa precizez ca toate erau din 2019...2020, nu mai vechi. Deci diferentele nu erau dictate data fabricatiei, ci de performantele tehnice cu care au fost dotate.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, doru3160 a spus:

Dar care are acoperire 100% din teritoriu?

Nu asa se pune problema. 

Problema sta cam asa.

2901756756d4896412f9554909fe10ce7dfa9b1f

Poate cineva o face sa se miste mai incet, eu nu stiu cum. Oricum se vede ca harta e cea mai rosie pe Orange.

Link spre comentariu

@icar rezolutia e cam slaba dar totusi am inteles ca Telekom e cam ... slab

Nici nu stiam ca digi au o asa acoperire buna, nu a fost o perioada cand ei inchiriau infrastructura 3G de la altii?

frame-0-delay-0-25s.gif

frame-1-delay-0-25s.gif

frame-2-delay-0-25s.gif

frame-3-delay-0-25s.gif

frame-4-delay-0-25s.gif

Link spre comentariu

Cred ca toti subinchiriaza infrastructura, noi aveam contract cu vodafone pentru antenele de pe bloc iar intre timp aparusera si echipamente Orange. Pana la urma au recunoscut ca dau si la altii putina teava...

Link spre comentariu

Digi are 2G national de anul trecut, nu mai vorbiti daca nu sunteti la curent si nu folositi reteaua. Au renuntat la 3G 900 Mhz si au bagat 2G si 4G in loc. Mai au 3G doar in B1.

Link spre comentariu
Acum 10 minute, modoran a spus:

Digi are 2G national de anul trecut, nu mai vorbiti daca nu sunteti la curent si nu folositi reteaua.

Ba chiar folosesc și am încercat zilele trecute un telefon vechi, care nu știe mai mult de 2G. Cu Vodafone a întrat în rețea, cu cartela digi nu. Nu știu care vorbește aiurea aici. 

Link spre comentariu

În Iași, și asa cum am spus, am încercat cu cartela digi pe un telefon cu taste nefolosit de ceva ani, dar încă în stare buna, un C3010 și nu a găsit rețea. Am doua numere de mobil în rețeaua digi, și cam folosesc tot ce au de la ei. 

Link spre comentariu

Poate nu o fi acoperire buna in zona ta. In Buzau e semnal full 2G de la Digi Mobil ( poti bloca orice telefon in mod 2G pentru teste ):

Screenshot-20210517-001218.jpg

Si uite o captura de ecran in care se observa nivelul semnalului cu telefonul blocat in 2G:

Screenshot_20210517-001854.thumb.jpg.33e5d821a10878e5288049b9b8a991ca.jpg

Editat de modoran
Link spre comentariu
16 hours ago, BRANCA said:

Doru.Să vezi tarife în Canada!...Şi au internetul mult mai slab ca al nostru.Nu mai zic câţi furnizori există...

Aş fi curios să văd tarifele în UE.

Spune-le rudelor dtale ca exista puzderie de distribuitori la cel putin 1/2 din pretul marilor furnizori. Nu au nici o obligatie sa plateasca extra, ca nu-i tine nimeni cu forta sa plateasca pretul de-l cer aia.

Daca nu stiu unde sa caute, ne putem auzi pe MP.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări