Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce experiente aveti cu reteaua de telefonie Digi Mobil ?

Postări Recomandate

Unii download-eaza conținu filme de la ei. Pe telefon nu am ajuns niciodată la limita de date. 

Și eu am 2 sim-uri în telefon, Orange pt voce și Digi pt date, și rezerva invers pt cazurile deosebite. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

12

• BRANCA

6

• Blacksmith

5

• modoran

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cateva persoane in casa si Netflix (seara adultii si copiii in weekend), si sari de 200GB pe luna. 50GB nu e de ajuns. Numai eu fac trafic VPN la munca de peste 2-3GB pe zi, naiba stie de ce, ca lucrez si local (HDD).

Acum a venit vara si ne mai jucam pe afara, sigur scade consumul.

Link spre comentariu

Eu am fost la Conex (vodafone - scris cu v mic). De la inceputuri pana acum 2 ani. Cu 2 telefoane. Din 2 in 2 ani primeam un telefon de la ei pentru innoirea abonamentului. De fiecare data cu promisiunea ca am numai beneficii si valoarea abonamentului aceeasi. Vezi sa nu. De fiecare data a tot crescut, a tot crescut. Le-am zis ca nu mai semnez (telefonic) un nou contract daca nu-mi dau un telefon. Gratis. Nu l-am vazut. Tot primeam sms-uri cu oferte de abonamente si telefoane la promotie. Nu le-am citit. In schimb primesc factura cu suma mult umflata. Un telefon la 11 EURO si altul la 13 EURO !!!!. I-am sunat. Primisem un sms (necitit) in care ma anuntau ca sunt posesorul unui nou abonament. Daca NU RASPUND LA SMS inseamna ca sunt de acord. Le-am zis ca au dreptate. Si ei i-am dat un sms Madonei in care o ceream de nevasta. Daca nu-mi raspunde inseamna ca este de acord. Nu mi-a raspuns. Inseamna ca Madona este nevasta-mea. A doua zi m-am portat la Digi. 2 telefoane 5 EURO (parca). Fata de 24. In 30 de minute suna Conex (vodafone) ca reduce abonamentul cu cate 2 euro la fiecare. Daca erau langa mine..... Pe vodafone, la batranu la tara, trebuia sa ma urc pe deal sa am camp (nu in munti, in sudul judetului Arges). La Digi n-am problema. Aici la Bucuresti, la vodafone, nu puteam vorbi nici din bucatarie. Ce trebuie mentionat este ca parca reteaua lor era mult mai buna la inceput. Adio vodafone, traiasca Digi. Regele a murit, traiasca regele.  

Link spre comentariu

Da, o vreme au fost pe val, doar ca ei s-au pus pe muls abonații, în timp ce concurenta a investit în rețea. 

Telefoane gratis nu am avut de la nici un operator. La digi nu e indicat, pt ca se plătește în rate la dobânda ING și la final dacă socotești, îl plătești de 2 ori. La Orange în schimb am avut oferte foarte convenabile la prelungire abonament. Am cumpărat terminale și cu mai puțin de 50% din preț. De ex Nova5T de pe care scriu acum m-a costat 380 lei, când eMAG îl vindea cu 1400. Am folosit bineînțeles și punctele acumulate, pe lângă prețul promoțional. Ma mai uit și peste gard la concurenta, dar de ex telecom dau la abonamente, telefoane care nu prea merita cumpărate, iar cele mai bunisoare le oferă la abonamente mari, peste 20e. La Vodafone nici măcar nu ma mai uit. Am numărul la care nu am renunțat, încă din 99, și cred ca îl voi porta la digi ca să nu-l pierd, și nici nu le mai dau bani. Telecom m-a supărat când era Romtelecom. Nu mai vreau nimic de la ei nici gratis. Idem Vodafone. 

Link spre comentariu

100% votez pt Digi!Ăştia au fost cei ce au spart monopolul firmelor străine şi au determinat,decisiv,scăderea preţurilor!!Mai ţineţi minte tarifele telefonice dinainte de Digi?Când îţi numărai minutele şi mai dădeai câte un bip?!Şi ne abureau guvernanţii,anterior,cu povestea concurenţei pe piaţă ce "face" preţuri mici!Pe dracu!Era un monopol total din care marii operatori aveau profituri uriaşe.

Link spre comentariu

Daca nu era digi, erau altii. Parca nu le-as face icoana. Asa ca Dudi, cu atatea pareri pro, nu vad ce altceva ai putea alege. Daca de astia nu o sa-ti placa, de ceilalti nici atat.

Link spre comentariu

Doru.Înainte de Digi au fost mai multe companii pe piaţă.Te întreb,dacă se concurau între ele de ce n-au scăzut preţurile?!!Şi de ce când i-a pocnit Digi au scăzut şi ei tarifele imediat?!Până atunci se tot văicăreau toţi că fac investiţii masive şi de aia e telefonia scumpă...

Sunt sătul de stilul jegurilor ăstora corporatiste.Şi nu găsesc decât un singur vinovat:statul.Acesta a permis jafurile!...Şi încă permite...

Link spre comentariu

Nu poţi impune un preţ în economia de piaţă, dar acest preţ actual a fost scăzut şi datorită apariţiei Digi pe piaţă.Până atunci ceilalţi au jecmănit la greu, am uitat să povestesc cum a fost experienţa cu Zapp şi internetul de la ei, poate unii îşi mai amintesc de firma asta meteorică.La un moment dat, am făcut un abonament la Zapp, doar pentru date mobile, fiindcă acoperirea lor îmi permitea la limită asta.Costa atunci 9 $/lună cel mai mic abonament cu date mobile incluse şi aveam doar câteva ore de date   incluse în abonament.Foloseam timpul acela doar ca să descarc diverse fişiere cu datasheet-uri şi materiale necesare soţiei în învăţământ.Din cauza semnalului slab, foloseam o antenă circulară pe care o agăţam de un dulap ca să cresc semnalul de la o linie din trei la două.Atunci am învăţat să tastez mai repede, ca să nu pierd timp cu căutarea.De viteză ce să zic, o descărcare de fişier audio MP3 dura circa 30 de minute, la câţiva kiloBiţi/s....

Dacă le povesteşti aşa ceva puştanilor de azi, care nu ridică ochii din smartfone nici când trec strada, nu le vine să creadă...că ei s-au născut cu telefonu-n mână.Pentru noi era un lux...

Link spre comentariu
Acum 6 ore, BRANCA a spus:

Sunt sătul de stilul jegurilor ăstora corporatiste.Şi nu găsesc decât un singur vinovat:statul.Acesta a permis jafurile!...Şi încă permite...

Pai le permite pt ca e părtaș la jaf... vezi ce se întâmplă cu preturile la carburanți, jaf pe față. 

Ce s-a întâmplat cu tarifele la aceste servicii, le-aș pune pe seama evoluției tehnologiei în domeniu și concurentei reale, decât pe buna intenție sau compasiune pt abonați. Nici digi nu a început cu preturi domestice... îmi aduc aminte și acum ce tarife de bransare uriașe aveau fata de abonament, iar după ce au terminat bransarile, au inversat situația, pt câștig substanțial. Au mărit abonamentele, și au ieftinit bransarile. Restul evoluției a fost doar rezultatul concurentei, și acapararea unei felii cât mai mari de piață... rezultatele se vad, digi a luat felia cea mai mare. Asta înseamnă că au avut un management cu cap, au câștigat prin volum mare de clienti, nu prin preț mare, aplicat fiecărui client în parte. Sper sa se mențină pe linia asta, pt ca după o asemenea ascensiune se poate aplica și o selecție a abonaților prin mărire de tarife. Și mai sper sa nu am dreptate. 

Link spre comentariu

Doru.Să vezi tarife în Canada!...Şi au internetul mult mai slab ca al nostru.Nu mai zic câţi furnizori există...

Aş fi curios să văd tarifele în UE.

Link spre comentariu

Cand a aparut zappul jucam counter strike cu internetul oferit de h150 (ala cu antena lunga), mergea super. Direct de pe telefon puteam verifica mailul (ozn la vremea aia cand toti se duceau la sala de net pt asa ceva), am avut toate telefoanele lor si am fost clientul lor pana cand au inchis pravalia.

Cumnatul meu are digi si cand se duce la tara (15 km de Bucuresti) nu are semnal. Eu pe multi i am auzit ca se plang de digi din cauza semnalului.

Link spre comentariu

Ăsta e punctul slab la Digi, nu au încă acoperirea naţională a celorlalţi.Până la urmă îţi alegi un operator în funcţie de necesităţi, dacă vrei semnal absolut peste tot plăteşti mai mult.Sunt sigur că cei care nu pot fără feisbuc nici la budă sunt dispuşi să plătească oricât pentru asta....

Pentru mine telefonul nu e chestiune de viaţă şi de moarte, deci admit unele pierderi de semnal în anumite zone...

Link spre comentariu

Validae.Exact asta e situaţia,nu e acoperire peste tot.Din cauza asta avem 2 abonamente,pe Digi şi Orange.La Digi am abonament de 5€ cu care vorbesc gratis afară!Nelimitat în ţară...

Link spre comentariu
Acum 20 ore, florinmar a spus:

Digi e destul de bun preț abonament 5 euro nelimitat și alte beneficii

Minusuri semnal slab in unele comune în orașele mase semnal foarte bun 

Nu da telefoane la abonament doar in rate deci recomand 

asa e. in zona muntoasa sint "pete negre" destul de multe. da poate uneori mai e si telefonul de vina.

in ultima vreme si-au imbunatatit helpdeskul, pina acu vreo 2 ani era foarte greu sa prinzi o linie libera.

eu am abonamentul de 5 eur, unde am nelimitat convorbiri in toate retelele fixe si mobile din tara si 3000 de minute cu strainatatea pe care nu le-am folosit niciodata. unii zic ca acum astea 3000 de minute au scazut la 500, da n-am verificat. internet pe tel folosesc extrem de rar, mai mult prin hotspoturi, asa ca nu pot comenta. acasa am cablul TV si fiberlink 300 nelimitat si pentru ce folosesc eu sint multumit. am avut si telefon fix de la ei, dar am renuntat la el cind am renuntat la fax.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări