Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce experiente aveti cu reteaua de telefonie Digi Mobil ?

Postări Recomandate

Salut ! 

Din cauza hotiei nesimtite a celor de la Telekom, am decis sa ma mut. Si ma tenteaza cei de la Digi. As vrea sa va intreb pe cei care sinteti la ei, cum vi se pare serviciul lor de telefonie mobila ? Reteaua are semnal bun ? La factura platiti cat scrie in contract sau va mai baga in plus plati fictive ? Eu as vrea sa imi fac abonamentul cel cu 2 euro. Dar nu inteleg o chestie: ce diferenta este intre abonamentele "Digi Mobil Optim" si  "Digi Mobil Avantaj"... ? Pe urma, in pagina principala cu ofertele, la "Digi Mobil Optim 2" scrie "Net nelimitat 3G. Și 4G. Și 5G", apoi cand dai detalii, zice "ai 50 GB de net pe care îi poți folosi 3G/4G". WTF !? Pai ori am net nelimitat ori am doar 50G ??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

12

• BRANCA

6

• Blacksmith

5

• modoran

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Digi e destul de bun preț abonament 5 euro nelimitat și alte beneficii

Minusuri semnal slab in unele comune în orașele mase semnal foarte bun 

Nu da telefoane la abonament doar in rate deci recomand 

Link spre comentariu

Eu am de 8 ani patru contracte la Digi şi sunt mulţumit, în primul rând că nu mă jecmănesc, le mai scârţâie câteodată conexiunile prin unele localităţi limitrofe, dar per total sunt mulţumit.Pe moment nu există nicăieri preţ mai bun la calitatea oferită de ei...

Fusesem pe rând abonat la Connex, Cosmorom, Vodafone, Telekom...în ordinea schimbării proprietarului reţelei.

La Orange am vrut să fac contract încă din prima clipă când am avut un mobil, dar ei au pus condiţia să le prezint ,,contractul de proprietate în original,, iar eu atunci stăteam în casa părinţilor mei şi le-am spus că nu pot să le duc actul de proprietate, nefiind eu proprietar, dar pot să le aduc în schimb o hârtie de la Primărie, ştampilată şi semnată de primar cu confirmarea că locuiesc la acea adresă.Nu au fost deloc de acord cu asta, în timp ce ceilalţi n-au avut greţuri.De atunci să nu mai aud de Orange. Ever...

Atunci am făcut primul abonament la Connex, cu care nu am avut probleme decât la nivelul semnalului cam slăbuţ în zonă.S-a îmbunătăţit ceva în timp, dar nu suficient şi atunci am zis să încerc şi la nou apăruta reţea mobilă a Romtelecomului, adică reţeaua Cosmorom, pe atunci filială a Cosmote Grecia.Ăştia aveau antena la circa un kilometru de mine, semnalul maxim posibil, plus oferte imbatabile la cartele, poate vă amintiţi cele 2000 de minute pe cartelă, de se bloca reţeaua când se puneau pe vorbit studenţii...

Am stat la Cosmorom cam un an-doi, până am pierdut telefonul la serviciu, un Mitsubishi Trium.Nu ştiu ce nu mi-a convenit atunci să fac un abonament la ei, dar am zis să încerc iar cu un abonament la noua reţea Vodafone, care doar ce preluase Connexul.Mare greşeală, dacă semnalul era slăbuţ înainte, acum era chiar absent pe unele străduţe.Contractele erau cam proaste la minute, plata doar la casierii, cozi infernale..

Am făcut sesizări, ei răspundeau invariabil ,,la noi apare că este acoperire bună...,, şi motivau că nu am eu telefonul sensibil.Le-am spus că am încercat cu vreo cinci modele diferite,semnalul tot slab era.Nu au vrut să ia nicio măsură şi am reziliat contractul la terminarea perioadei de doi ani.

Ştiind că Romtelecomul avea acoperirea cea mai bună în zonă, am făcut abonament la nou redenumita Telekom, unde am văzut că  dacă i-au preluat nemţii nu s-a schimbat nimic în bine, aveau nişte abonamente de rahat, 9 Euro cu 100 de minute naţionale incluse (!!!). Am stat câţiva ani la ei în condiţiile astea şi la un moment dat, un coleg de serviciu mi-a spus că el a vrut să rezilieze contractul şi cei de la Telekom i-au propus o scădere mare a facturii, de la 9 Euro la 4 Euro şi chiar mai multe minute incluse.Am zis să-i încerc şi eu, că eram aproape de terminarea contractului, când le-am cerut mai multe minute măcar, mi-au propus să scadă contractul la 7,5 Euro cu 200 minute incluse.Le-am spus că mă jignesc cu aşa ,,ofertă,, după ce fusesem client fidel ceva ani...

Atunci doar ce apăruse Digi pe piaţă, cu 5 Euro Nelimitat. Le-am spus celor de la Telekom că renunţ la toate contractele şi portez numerele la Digi.

Au spus că nu pot să-mi ofere un contract mai avantajos decât 7,5 Euro cu 200 Minute.Atunci am reziliat toate trei contractele şi am făcut cerere de portare la Digi.Ce credeţi că au făcut rahaţii de la Telekom ? M-au sunat la două zile de la încheierea contractelor cu Digi, să-mi propună contracte cu 5 Euro şi 500 minute incluse....la care le-am spus să asculte bine înregistrarea convorbirii anterioare, unde operatoarea susţinea sus şi tare că ,,nu se poate mai mult,,.Adică dacă te rog frumos, nu se poate...dar dacă plec de la tine, poţi şi mai mult.Să le stea în gât....

Bineînţeles că nu am revenit la ei, am rămas la Digi şi pe lângă cele trei abonamente (două de 2 Euro şi unul de 3 Euro) am mai făcut unul de 2 Euro doar pentru internet, pe atunci folosindu-l fiu-meu la liceu cu un modem, că la cămin nu avea cablu e net.Când a plecat la facultate nu a mai avut nevoie de acel abonament şi l-am luat eu şi-l folosesc pentru net pe laptop la serviciu, cu un telefon pe post de router.Nu e cel mai rapid (la banii ăştia) dar nici cel mai scump, oricum pot să văd rezonabil meciuri de tenis online, sau un film...deci sunt mulţumit.

Link spre comentariu

Subscriu, digi e ok. Sunt clientul lor de la înființare, din anii 90, și nu am ce sa le reproșez. Paralel cu ei am avut cartela conex go dupa care a devenit Vodafone, dar in ultimii ani le-a cam slăbit semnalul, de unde o vreme erau cei mai buni. Acum am digi și Orange în telefon. Nu se întâmplă să rămân fără semnal niciodată. Orange e bun pt ca are și oferte avantajoase la prelungire abonament, în ultimul an chiar am profitat de asta. Dacă urmărești doar servicii, fără alte avantaje, sunt ok, dar nu te aștepta cu 2E sa ai 5G nelimitat... altfel nu ar mai face nimeni abonamente mai scumpe. 

Link spre comentariu

Ok, dar cum este cu internetul, este nelimitat sau doar 50GB ? Nu imi trebuie 5G, pentru mine 4G e ok... La 5G oricum nu au acoperire decat in cateva orase...

Link spre comentariu

Este nelimitat, dupa depasirea traficului de 50GB ( sau 80 GB daca ai telefon 5G sau macar serviciul activat ) viteza scade la 256/64kbps.

Nici nu exista taxare pentru internet la Digi. Poti folosi 4G sau 5G, pentru 3G traficul este de 5GB sau 10GB la viteza maxima.

Avantaj este abonament cu telefon inclus, nu alegi asa ceva.

La Telekom daca insisti bine si doar telefonic poti trece o cartela de a lor la mobil xs, 1euro tva inclus, net nelimitat, minute si sms nationale nelimitate incluse ( bonus de fapt )

Editat de modoran
Link spre comentariu

Digi am si eu , intradevar  preturi inbatabile ! Insa problema cu semnalul este frustranta uneori !  Deeh  , asta e  , nu poti sa le ai pe toate si la pret bun ! 

Link spre comentariu

Digi este bun , nu se poate mai bun la 10 lei pe luna.

Restul e cum au zis colegii.

Ceva ciudat , la sat am semnal mai bun ca in Timisoara la doar cativa km. 

Link spre comentariu

De la inceput, am fost la Dialog, actual Orange. Am luat la "oferta" de atunci, doua telefoane Alcatel, la un abonament de 4 dolari, dar nu puteam decât sa primesc apeluri. Daca dadeam eu telefon, ma taxau copios. A fost epoca "bip"-ului. In timp, am primit tot felul de bonusuri si oferte. Acum, am un abonament de vreo sase euro, cu 20 giga de net in tara si 3,4 giga in roaming, 400 minute nationale restul la liber, si un abonament de 10 euro, când mi-am luat un Samsung S8. Vechiul telefon, Samsung S6, e la sotie. Pe cei 10 euro am 40 giga net, 7 giga in roaming, 400 minute internationale UE, restul la liber.

Am avut o experienta nasoala cu Vodafone. Imi luasem un Samsung S2 Star, pe atunci un telefon destept. Din pacate ma cam uscau la minute si internet care, pe deasupra,  mai mergea si rau si aveam si acoperire proasta. M-am dus sa-i anunt ca renunt la contract, au zis ca-i OK. Dupa vreo doua luni, incep sa primesc facturi, pe care, normal, nu le-am bagat in seama. Totusi, cind suma a ajuns pe la 100 de lei, m-am dus sa vad ce si cum. Ce mai, discutii si paradiscutii. Pâna la urma am platit un sfert din suma si am incheiat socotelile.

Fiul are, de ceva ani, abonament la DIGI si mi-l tot lauda. Totusi, mergând mult prin tara, se cam plânge de acoperire.

Link spre comentariu

Dar am vazut ca pe harta aia a lor de pe site cam toata romania e colorata in albastru (semnal 4G)... Doar prin munti nu e.

Acum 2 ore, modoran a spus:

viteza scade la 256/64kbps.

Pai si ce sa fac cu 32 KB/s ? Merge ceva pe tel cu viteza asta ?? :)))

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu
Acum 13 minute, icar a spus:

Totusi, mergând mult prin tara, se cam plânge de acoperire.

La oricare operator ar fi, aceeași plângere ar avea. În funcție de antenele din zona, poți avea semnal sau nu. Eu am folosit Waze pe date de la digi și nu am avut probleme decat când am traversat Bârladul. În rest cam peste tot pe unde am fost, nu am avut probleme. Poate este careva din Bârlad și ne povestește cum e cu digi acolo. Eu eram doar în tranzit. 

Link spre comentariu

Acum mai exista taxa de conectare ? Ca inainte parca era 50 lei... Ma refer la abonament de mobil.

As putea sa imi portez cartela prepay de la Telekom in abonament la Digi, totul facut online fara sa ma duc la vreun magazin al lor ?

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

E gratis tot daca ramai un an abonatul lor, altfel platesti taxa de conectare si taxa de utilizare internet.  Merge si online, dar ti-as recomanda sa mergi intr-un magazin de al lor, se rezolva pe loc.

Acum 23 minute, Dudikoff a spus:

Nu iti ajung 50 sau 80GB ?  Eu nu i-am depasit niciodata.

Daca locuiesti in mediul rural e 13 lei Digi Optim Nelimitat Rural, nu-i valabil in mediul urban.

Editat de modoran
Link spre comentariu
25 minutes ago, Dudikoff said:

Citesti emailurile si stirile Yahoo. Chiar si un pic de video, dar fara pretentii de peste 360-480p.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări