Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Into the light

RST

Postări Recomandate

Ni se pare ca lumea e simplla , atata de simplla incat perceptiile noastre facuta din 4 simturi, o percepe toata.

Boca.jpg

Fetita care a sctris asta, are 9 ani. Nu-mi stia decat numele, dar zona in care locuieste, e ,,,in Proiectul Underdround

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• RST

5

• Mircea

1

• validae

1

• morarul

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Lumea pe care o stim e diferita de cea reala. Sunt doar unul care pune umarul, trage la cazma, sa dam undergroundul pe fata, pentru ca pentru noi nu exista represalii sau consecjnte naspa. 

Link spre comentariu

Copiii sunt într-adevăr capabili să spună multe lucruri trăsnite, dar şi pline de adevăr!

Care este ideea, că eu nu m-am prins?

Ora tîrzie, bat-o vina! 

Ai avut o tresărire, de iluminare, sau ce?

Dă-ne şi nouă lumină, din experiențele tale, ca să nu orbecăim în întunericul necunoştințelor noastre!

Link spre comentariu
14 minutes ago, morarul said:

Copiii sunt într-adevăr capabili să spună multe lucruri trăsnite, dar şi pline de adevăr!

Copii, neafectati de " bucuriile " societatii, simt nativ adevarul

fft.jpg

..........de fapt, venisem sa beau cu tatal ei........om de 47 ani, leat cu mine.  

Din fericire, fetita asta sta deparrte de " bucuriiile societatii "., intr-o zona de munte............de vis. Nu stie ce-i coronavirus, operatii estetice, si ce ne mai ofera rahatii astia cu bani care conduc societatea moderna. 

Faptul ca eu ma pish pe societatea moderna, imi aloca automat suspendare la a mai zice ceva pe forum. Asta e normal.

Dar..........cu realitatea de langa noi, cum procedam......... ? 

Link spre comentariu

Cum a stiut o fetita de 9 ani ce am pe suflet ???????? Nici cel mai expert psiholg al p..lii, cu 3 Harvarduri + Yale + Cambrige nu ar fi putut citi...........ceva ce numai fetita asta a inteles. 

Nebanuite sunt caile sufletului. Om fi oamani de stiinta, dar e bine sa fim inainte de orice, oamani..........apoi sa mai vedem cum e cu stiinta.

Link spre comentariu

La 9 ani si scrisul ala... poate ar fi bine sa mai treaca si pe la scoala. Aia cu lectii si teme pentru acasa. Sa lase naibii paranormalul celor cu maxim 2-3 neuroni.

Unghile facute la 9 ani? Fie parintii sunt niste cretini, fie o pregatesc pentru viata aia "adevarata"... intre 2 clante. Nu e vina copilului cum ii astern parintii drumul.

Link spre comentariu

Cred că statutul de radioamator nu te prea satisface cum te aşteptai, tot alcoolul e mai atractiv....dar ce să-i faci, dacă în zonă eşti singurul geniu neînţeles.Ai grijă cu cine te cuplezi, că prietenii nepotriviţi (de băutură) te trag doar în jos....iar ,,botniţă,, nu văd de ce ar trebui să poarte boii, că nu muşcă. Ar trebui să-ţi pui neuronii ăia rămaşi la lucru înainte de a debita vreo afirmaţie de genul ăsta.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări