grosu99 Postat Februarie 18 Partajează Postat Februarie 18 (editat) Ce pret are ? Cum arata ? Editat Februarie 18 de grosu99 Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 18 Autor Partajează Postat Februarie 18 Acum 3 ore, grosu99 a spus: Ce pret are ? Cum arata ? Vad ca apare mai în spate poza cu el și prețul. 250 lei. Putea fi dat demult dar nu am găsit bobinele care erau într-o cutie separata. Acum sunt toate. Link spre comentariu
Cristi_B Postat Februarie 19 Partajează Postat Februarie 19 Bună seara, În cazul în care mai este disponibil aș fi interesat de Grid dip metru Tesla BM342A. Am înțeles că este complet, adică are și setul de bobine. Vă mulțumesc Cu stimă Cristian B Link spre comentariu
elctropan Postat Aprilie 10 Partajează Postat Aprilie 10 La 08.02.2024 la 19:46, DanM a spus: Buna seara, un milivoltmetru IEMI E0402 aveti cumva? Este unul pe olx.Milivoltmetru E0402-01, mi se pare. Link spre comentariu
Mitica M. Postat Aprilie 10 Partajează Postat Aprilie 10 Ce coincidenta, vandut fix de cineva din aceeasi localitate cu dvs. Puteti sa spuneti ca aveti unul de vanzare. Link spre comentariu
elctropan Postat Aprilie 11 Partajează Postat Aprilie 11 Din păcate nu am de vânzare aşa ceva şi nu era nimic nelalocul lui să spun că am eu unul de vânzare. Am vrut doar să ajut omul, nu a fost o intenţie de a promova pe cineva. Dacă am deranjat, îmi cer scuze. O zi bună. Link spre comentariu
dan cod Postat Duminică la 13:12 Autor Partajează Postat Duminică la 13:12 Leader LSG-16 preț 350 lei. Link spre comentariu
dan cod Postat 17 ore în urmă Autor Partajează Postat 17 ore în urmă Generatorul a plecat. Și pentruca cineva zicea de surse dacă tot am pozat asta este disponibil acum ca și surse de laborator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum