Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparatura de laborator.

dan cod

Postări Recomandate

Acum 4 minute, skaarj a spus:

Vreun analizor logic de magistrală - exemplu din seria HP1660 - găsesc la dvs?

Aceeași întrebare pentru setul de instrumente cu care se depanau sistemele Felix-C, Felix-M, Independent, Coral:   proba logica, generator logic de impulsuri si proba de curent:  cu astea se injecteaza impulsuri pe intrări în porți logice, se verifică ieșirea porții și cu proba de curent se identifica poarta in scurtcircuit. HP a facut asa ceva, exemplu HP 547A current tracer.

Mai caut si probele care se prind pe circuitele integrate - seamana cu niste carlige de rufe dar mai late, au leduri in cap si se aprind in functie de semnalele de pe pini. Exemplu HP 548A logic clips si HP 5011.

Am avut unul singur dar l-am dat cu mai mult timp în urma. Avea tot ce trebuie. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 173
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

85

• yo9hrb

5

• imre1968

4

• soisun

4

Top autori în acest subiect

banuiesc ca : testere Keysight noi nouțe  sunt plecate de mult.. ca si timpul din noiembrie pana acum.....

ce mai este disponibil?

vad in spatele aparatelor la vanzare , pe rafturi o gramada de instrumente de la Hameg . ce este la vanzare de acolo?

aveti ceva site/ebay/olx/ magazin unde le expuneti?

as fi interesat de cate ceva daca e pretul bun... mai schimb si eu instrumentele din atelier...

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Alin Trif a spus:

banuiesc ca : testere Keysight noi nouțe  sunt plecate de mult.. ca si timpul din noiembrie pana acum.....

ce mai este disponibil?

vad in spatele aparatelor la vanzare , pe rafturi o gramada de instrumente de la Hameg . ce este la vanzare de acolo?

aveti ceva site/ebay/olx/ magazin unde le expuneti?

as fi interesat de cate ceva daca e pretul bun... mai schimb si eu instrumentele din atelier...

Testere le da sunt date de mult. 

Nu am avut timp sa fac o restructurare a anunțului. Sper sa o fac. Din ce am hameg acolo în spate deocamdată nu m-am hotărât sa vând nimic. La noi nu poți obține un preț real pe ele. Pe ebay s-ar vinde lejer cu un preț bun dar nu am vândut niciodată acolo nimic, doar am cumpărat. Nu am nici un site unde sa expun ce vând. Voi mai scoate la vânzare unele aparate în perioada următoare. 

Link spre comentariu
On 3/23/2022 at 5:53 PM, dan cod said:

La Grid dip metru trebuie sa caut bobine le. A mai fost cerut dar efectiv nu le găsesc. Milivoltmetru din câte știu nu mai am dar ma voi uita. 

E in regula, rezervati-l. Cat despre bobine, dati-mi un pm cu telefonul dvs. si va contactez eu. Multumesc!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Acum 33 minute, floob a spus:

Caut un generator RF. Aveți poate?

Cu stimă,

Singurul de dat de care știu (Restul s-au dat din câte îmi aduc aminte) Leader LSG17. 

Link spre comentariu
Acum 14 minute, floob a spus:

Da, mulțumesc pentru răspuns.

Îl văzusem, nu mai aveam idee dacă mai e la vânzare.

La 750 lei ?

Cât este în anunț. Dacă în anunț este 750 îl las la 700.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Acum 2 ore, tiganasu a spus:

Aveti pentru vanzare un multimetru numeric V-553 de la Meratronic in stare de functionare?

Nu am asa ceva. 

Link spre comentariu
Acum 8 ore, sonic11 a spus:

O punte rcl e 0711 aveti de vanzare?

Am avut doua dar s-au dat demult. Am văzut mesajul de la cumpărări și as fi spus dacă aveam. 

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări