validae Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Caut două voltmetre diferenţiale tip M9 ca cel din poză, cu zero la mijloc, sau identice ca gabarit.Nu e obligatoriu să fie musai tipul descris ci similare şi identice ca funcţie.Cel din imagine echipează un utilaj şi e folosit ca indicator de centrare a utilajului, indicând deviaţia spre stânga sau dreapta (indicator de nul).Pot fi şi diferit gradate, se pot reetalona ulterior.Discutăm prin MP de preţ sau eventuale schimburi, pot oferi diverse componente (radiatoare masive, diode de putere de 90A, indicatoare cu Neon şi comutatoare de 16A cu două şi trei poziţii noi, etc) Link spre comentariu
flomar60 Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Din păcate nu am decât un ampermetru!....dacă vă foloseste ,e al dvs! Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 Dacă ampermetrul nu are şunt intern poate fi bun.Numai să aibă sensibilitate...Se inserează o rezistenţă.Se poate recupera şi scala veche,dacă dimensiunile sunt egale. Ar trebui măsurată sensibilitatea ampermetrului cu o baterie sau sursă 1,5V şi un pot de cca 1M. Link spre comentariu
franzm Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 Nu are sunt intern. Scrie pe el cu ce sunt trebuie folosit. Link spre comentariu
validae Postat Mai 15, 2021 Autor Partajează Postat Mai 15, 2021 E un microampermetru cu şunt extern de 75mV şi e perfect, practic aplicaţia pentru care îmi trebuie e un voltmetru diferenţial care indică un semnal diferit de zero, practic un indicator de nul, folosit pe o maşină de burat, nivelat şi îndreptat linia BNRI85.Sensibilitatea nu contează, pe acel post a fost folosit şi un instrument cu rezistenţa internă de doar 20 Ohmi !!! @flomar60Vorbim în privat despre cum pot să-l preiau, eventual prin cineva care face naveta la Segarcea, cred că găsesc pe cineva din zonă şi care lucrează la firmă. Link spre comentariu
radusa Postat Iulie 17, 2021 Partajează Postat Iulie 17, 2021 Buna ziua, am si eu un ampermetru cu 0 de +/-10 A, identic cu cel din poza ca marime si producator. Daca mai este nevoie, imi spuneti. Weekend placut Link spre comentariu
validae Postat Iulie 17, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2021 Mulţumesc, momentan nu mai e nevoie, dar nu se ştie niciodată.... Link spre comentariu
Postări Recomandate