Neagu Raul Postat Mai 13, 2021 Partajează Postat Mai 13, 2021 (editat) Se pare că și mie îmi trebuie un asemenea comutator Am cumpărat un Versatester și are filetul care se prinde de carcasă rupt (nu mai cumpăr niciodată de pe olx :))) ) Dacă nu aveți un comutator complet, măcar partea din față care se prinde de carcasă! Editat Mai 13, 2021 de Neagu Raul Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Care filet rupt?!Spune despre ce exact e vorba,poate merge reparat,adaptat,ceva. Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Mai 14, 2021 Autor Partajează Postat Mai 14, 2021 inițial avea un filet de care era prins o piuliță dar s-a dezintegrat când am dat jos mânerul comutatorului :// Link spre comentariu
poplex22 Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 cu multa atentie dai o "gaurica" si prinzi cu horsurub potrivit un buton de la un aparat disponibil prin casa !, lucru manual ! Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Neagu.Ce văd acolo s-ar putea să fie zamac prost,adică din cel casant. Eu ţi-aş sugera să cauţi potenţiometru defect cu capac similar şi să-l prinzi de comutator.Mă refer la capacul metalic.Asta în caz că axul e de 6mm. Nu văd cum e prinsă piesa dusă dar mai că zic că s-ar putea face adaptarea. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Uite aici un pot desfăcut unde se vede capacul metalic.Sunt multe în genul ăsta. https://www.ultimate-guitar.com/articles/features/what_are_guitar_pots_and_how_do_they_work-80661 Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Mai 14, 2021 Autor Partajează Postat Mai 14, 2021 (editat) A spus un coleg m-ar putea ajuta el cu o jumătate de versatester dar am să încerc și metoda dumneavoastră Cine știe, poate funcționează și învăț și eu ceva Editat Mai 14, 2021 de Neagu Raul Link spre comentariu
Mitica M. Postat Mai 17, 2021 Partajează Postat Mai 17, 2021 La 14.05.2021 la 12:43, poplex22 a spus: cu multa atentie dai o "gaurica" si prinzi cu horsurub potrivit un buton de la un aparat disponibil prin casa !, lucru manual ! Si daca prin tubul metalic aferent acelui comutator mai trece inca un ax central care invarte un potentiometru (cum e cazul de fata) mai merge sa il gauresti? Solutia simpla e sa caute un comtutator similar care sa detina cel "guler" de zamac in firea lui. Alt versatester donator de organe este ideal dar avand in vedere ca nu prea erau asa multe tipuri de comutatoare rotative la dimensiunea aia pe vremea impuscatului... ar putea relativ usor sa il recupere de la un alt comutator similar. Daca stie sa lucreze cu un soft de proiectare 3D in schimbul a 10-20-30lei iti poate printa oricine (se gasesc pe OLX detinatori de imprimante care ofera servicii si hobbystilor) dintr-un Pla HD (adica high density) si se rezolva cazul mai usor. Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Mai 23, 2021 Autor Partajează Postat Mai 23, 2021 (editat) Bun, am găsit un versatester de la care am luat comutatoru, Mulțumesc mult tuturor! Dacă mai are cineva nevoie de piese pentru versatesterul lui, să îmi scrie MP Mulțumesc încă odată! Se poate închide și toate cele bune! Editat Mai 23, 2021 de Neagu Raul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum