Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

offtopic Brum la amplificator single-ended

Marian

Postări Recomandate

Sa ramanem totusi pe subiect si sa nu sarim calul sau inchid topicul.

Subiectul nu-i despre corectarea specificatiilor comerciantului/producatorului, ci despre rezolvarea problemei brumului!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

3

• merck

2

• simson

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio
Acum 5 minute, Marian a spus:

Subiectul nu-i despre corectarea specificatiilor comerciantului/producatorului, ci despre rezolvarea problemei brumului!

Nu pot decât să îți mulțumesc pentru că mi-ai șters postul. 

Chiar aveam de gând să pun aici poze cu janghina, măsurători, rezolvarea problemei, etc. 

Din păcate..... șterge tu postări și mai bine închide definitiv secțiunea asta! 

Subiectul este despre ce dorești tu! Nu despre specificații prosteală! 

Îmi poți trage și o pedeapsă cu închiderea contului câteva zile, nu este supărare. 

Editat de viobio
Link spre comentariu
1 minute ago, Marian said:

Incet incet se lamureste problema. Ajung greu mesajele in Germania :rade:, dar ajung!:96 Avem deja un feedback (ca mesajele ajung la proprietar):

10 hours ago, sla said:

PS: intre timp am primit mesajul: brumul este de 100Hz.

Link spre comentariu

Postul ala minune al tau era doar o scurta si explicita iesire nervoasa la adresa marcii. Fireste ca l-am sters.

Daca ai ceva concret de zis la subiect atunci fa-o, daca nu atunci abtine-te, e simplu.

Link spre comentariu
2 minutes ago, viobio said:

Nu pot decât să îți mulțumesc pentru că mi-ai șters postul. 

Chiar aveam de gând să pun aici poze cu janghina, măsurători, rezolvarea problemei, etc. 

Din păcate..... șterge tu postări și mai bine închide definitiv secțiunea asta! 

Îmi poți trage și o pedeapsă cu închiderea contului câteva zile, nu este supărare. 

Nu-i pacat sa nu ajuti un audiofil (conational de-al nostru) din Germania?

Ca mai "servim un pahar de vorba" ca la bodega pe langa subiect .... e pacatu' nostru. Eu chiar habar nu am daca avem voie sau nu sa catalogam (denigram) produse ale unor firme. Daca i se scoala lui ala si ne trezim cu citatie la tribunal in Austria? :57 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 4 minute, Marian a spus:

Postul ala minune al tau era doar o scurta si explicita iesire nervoasa la adresa marcii. Fireste ca l-am sters.

Daca ai ceva concret de zis la subiect atunci fa-o, daca nu atunci abtine-te, e simplu.

Nu este nici o ieșire nervoasă, sunt un om cu mult simț al umorului, care poate face caterincă de orice și la orice oră. 

Îmi cer scuze că am intervenit, îți promit că pe secțiunea asta nu mai scriu un rand cât timp va fi moderată de tine. Dacă o să am ceva de discutat o o voi face pe privat. 

Cred că sunt singurul din România care a postat pe forumul ăsta amplificatoare cu tuburi, preuri, "de magazin" care mi-au trecut prin mâna, cred că unora care frecventează această secțiune.... le-a plăcut să citească ce am scris eu. 

Seară frumoasă! 

Allahu Akbar! 

Link spre comentariu
5 minutes ago, viobio said:

care poate face caterincă de orice și la orice oră.

Nu si pe sectiunile mele!

Iar postarea aia numai bun simt nu arata!
Sectiunea asta nu-i bodega.

Sterg orice gasesc de cuviinta ca merita sters, ca nu-ti convine e fix problema ta.

Iar ca nu vrei sa mai postezi e iarasi problema ta.

Link spre comentariu
Acum 5 minute, KISS a spus:

@viobio, cred ca esti ..urmatorul...pe lista lui Marian. Observ ca nici Lazaroiu si @valderama nu mai posteaza.

Tot asa ne-a parasit si colegul Popa Marius care a avut un mare aport la animarea acestei sectiuni cu multe topicuri cu continut interesant, realizari practice care au avut urmare zeci de mii vizionari. Sa nu uitam ca multe vizionari implica dezvoltarea acestui site Elforum- atrage reclamele. Pe de alta parte un titlu topic atrage, implica si probleme tehnice colaterale interesante, si daca exista interes din partea membrilor nu ar trebui sufocate din fasa zic si eu fara nici o intentie, doar ca o remarca...nivelul acestei sectiuni a scazut mult.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări