informer Postat Mai 12, 2021 Partajează Postat Mai 12, 2021 (editat) Vand aceasta statie de lipit cu urmatoarele precizari: 1. Statia este noua, in ambalaj original, fara nici o urma de utilizare. A fost alimentata o singura data, la primirea coletului, pt. a verifica functionarea. 2. Am tinut statia ca rezerva la cea identica pe care o folosesc de niste ani (vezi ultima poza) insa cum am deja doua statii, cred ca o tin degeaba. 3. Ciocanul vine cu varful conic original. 4. Pretul NU este negociabil, am scazut zece euro din cat m-a costat cu tot cu transport. Pret: 130 Euro sau 650 RON + transport Rog contactati-ma prin mesaj privat daca sunteti interesati, nu intru prea des pe forum. Editat Mai 12, 2021 de informer Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 15, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Reduc pretul la 110EU + transport prin curier. Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 30, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 Se poate inchide. Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate