Extasy2525 Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Am fost prin carreforur pt un motiv si tot eram acolo mam gandit sa dau o tura la stadul cu imprimante. Vreau acum pe 25 sa imi iau o imprimanta, dar vreau sa cercetez piata putin. Vreau o imprimanta pana in 200 ron, cu scanner si imprimanta. Ceva simplu, nu sofisticat. Pt a trage niste amarate de harti si a scana, nu sa o folosesc pt harti speciale, poze sau alte chesti. Asa....sa revin la partea cu carrefour......am vazut o imprimanta lexmark care mi sa parut acceptabila la 160 ron si alta imprimanta Brother care era la un pret de 130-140 ron ...nu mai stiu sigur....avea afisaj si putin mai multe butoane fata de imprimanta lexmark care avea doar 5 butoane. Nu am auzit niciodata de aceasta firma Brother si as vrea sa stiu daca este ceva de capul acestei firme, daca e fiabila, daca o are cineva si ce parerea are despre ea si daca cartusele acelea se pot incarca cu tusul gasit pe piata pt cartuse. Ma intereseaza niste raspunsuri cat se poate de repede ca sa o iau pe data de 25, ca o sa ma apuc de o munca si nu o sa mai am timp dupa sa o pot cumpara, sa nu mai zic de faptul sa o pot si utiliza.....e pt prietena mea....incepe facultatea si sa aibe pt referate si alte chesti.multumesc Link spre comentariu
Vizitator ovidiu_n2004 Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Cred ca mai ieftina ca asta e greu de gasit, incearca aici: http://www.magazin-online.eu/canon-pixm ... p5133.html Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Octombrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Mi-am gasit pana la urma din carrefour un Brother la 160 ron la oferta....mare oferta nu era ca in alte magazine am gasito la 200-220 ron. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum