Sergiu Nagy Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 Buna ziua, am si eu un tv leg Lg model 32LF510U si de curând mi-a apărut problema ca dupa 10 minute de funcționare se stinge singur si nu il mai pot aprinde doar după ce îl scot din priza si il las vrea 15 minute. V-ati intalnit si voi cu aceste probleme ? Ma puteti ajuta cam ce este de facut ? Link spre comentariu
yokoono Postat Mai 12, 2021 Partajează Postat Mai 12, 2021 (editat) Mai intai dati capacul jos. Apoi faceti o verificare vizuala. Apoi faceti ceva masuratori (cand functioneaza si cand nu mai merge). Apoi scrieti ceva rezultate si unde aveti nelamuriri. Editat Mai 12, 2021 de yokoono Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Mai 12, 2021 Partajează Postat Mai 12, 2021 Bună seara, eu cred că este problemă de lipituri reci așa cum a specificat și dnu în postarea anterioară prin măsurători în cele două faze de manifestare a defectului se poate afla partea defectă, sursă sau placă de bază cu speranța că postarea este utilă vă doresc sănătate și numai bine cu respect Cosmin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum