Simion Irinel Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 Va salut domnilor electronisti,am si eu un aparat de radio Milcov 6 la care sunt doua tranzistoare EFT319 cu terminalele rupte chiar din capsula si as dori sa-l refac si nu stiu cu ce tranzistoare sa le inlocuesc tinand cont de faptul ca sunt PNP,va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Mai 10, 2021 Autor Partajează Postat Mai 10, 2021 Buna seara,pot pune tranzistoare AC180 tinand cont de faptul ca sunt pentru audiofrecventa? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 Nu ,postati la cumparari (bazar ) si veti gasi .. daca erati mai aproape de mine va faceam cadou cateva bucati recuperate .. Link spre comentariu
QQme Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 Nu, puteti pune ech. rusesti P401,402. sau orice germaniu PNP cu Ft. mai mare de 5Mhz. Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Mai 10, 2021 Autor Partajează Postat Mai 10, 2021 Buna seara domnilor colegi,nu ma sclifoseam atat dar Tataia mia spus ca il tineau bateriile aproape un an de zile. Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Mai 10, 2021 Autor Partajează Postat Mai 10, 2021 Acum 5 minute, Simion Irinel a spus: Buna seara domnilor colegi,nu ma sclifoseam atat dar Tataia mia spus ca il tineau bateriile aproape un an de zile. Ajutati-ma va rog si cu o schema,va multumesc anticipat dragi colegi. Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Mai 10, 2021 Autor Partajează Postat Mai 10, 2021 Acum 43 minute, QQme a spus: Nu, puteti pune ech. rusesti P401,402. sau orice germaniu PNP cu Ft. mai mare de 5Mhz. Va multumesc pemtru idee dar nu am nici un aparat rusesc de unde sa por lua acei tranzistori. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 (editat) Daca ai nelamuriri ne contactezi. Editat Mai 10, 2021 de Nostalgic Link spre comentariu
validae Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 Chiar nu ai reuşit să găseşti un radio modern în locul antichităţii ăleia de Milcov ? Sunt pe forum anunţuri cu radiouri germane care dau clasă şi stinse Milcovului.Dacă-l ţii aproape toată ziua oprit, orice radio va ţine bateriile un an... Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Mai 10, 2021 Autor Partajează Postat Mai 10, 2021 Multumecs Acum 9 minute, Nostalgic a spus: Daca ai nelamuriri ne contactezi. Va multumesc pentru schema Acum 4 minute, validae a spus: Chiar nu ai reuşit să găseşti un radio modern în locul antichităţii ăleia de Milcov ? Sunt pe forum anunţuri cu radiouri germane care dau clasă şi stinse Milcovului.Dacă-l ţii aproape toată ziua oprit, orice radio va ţine bateriile un an... Are o autonomie de functionare imbatabila. Link spre comentariu
alexy Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 (editat) EFT319 pungi intregi noi sau aruncat gunoi la noi ,sa ma uit sa vad in magazie Editat Mai 10, 2021 de alexy Link spre comentariu
legionaru Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 (editat) Consider Milcovul un aparat destul de reușit, mai ales primele modele... Schimbati și electroliticii, după atâția ani e necesar; sunet plăcut, și da, bateriile țin destul de mult... nu chiar un an!!! Succes! Multi asculta antena satelor și pe ul Milcovul prinde bine. Editat Mai 10, 2021 de legionaru Completare Link spre comentariu
alexy Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 pacat piese noi sau arungat la gunoi de pe timpul lui nae , cred ca la orice firma , sa intamplat asta , ce sa facem santem in zona computer Link spre comentariu
alexy Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 (editat) un tranzistor BC era avere pe timpul lui nae , sau ce sa gasesti BF ptr receptor satelit atunci cand am construit Editat Mai 10, 2021 de alexy Link spre comentariu
Mitica M. Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 @Simion Irinel gasesti p416 rusisme (chiar 416b cu beta mai mare) sau SFT319 aurite la un anume user de pe ebay din Bulgaria. La fel are si cateva T319 (no-name). Daca le vrei repede, ti le poate trimite cu DPD in plic pt. 9-10$ si le primesti in maxim 2-3zile lucratoare. Altfel... cu posta normala intre 1-2 sapt. in schimbul a 2-3$/plic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum