MCDragoos Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Salut. Am si eu o intrebare cum pot conecta un DVD la un monitor? DVD-ul are iesire pe mufa SCART, S-VIDEO, VIDEO pe RCA si Video Component. Exista vre-un adaptor sa pot conecta DVD-ul la un monitor de calculator CRT? Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 subiectul a mai fost discutat Link spre comentariu
MCDragoos Postat Octombrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2007 Am gasit. Multumesc Link spre comentariu
klinutzu Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 cu scuzele de rigoare, dar nu am gasit... Link spre comentariu
klinutzu Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 chiar nu ma poate ajuta nimeni? Link spre comentariu
klinutzu Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 ok,revin:cum se poate conecta un dvd la un monitor? am inteles ca s-a mai discutat pe forum; am cautat dar nu am gasit. ma puteti ajuta?multumesc Link spre comentariu
Swiby Postat Martie 21, 2008 Partajează Postat Martie 21, 2008 Solutie exista, insa NUMAI Component - VGA. Costa 189 RON. Link spre comentariu
Vizitator bogdan207 Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Stiu ca e un topic mai vechi, dar o sa explic cum se poate conecta un dvd player la un monitor pc. Dvd player-ul trebuie sa aiba 3 lucruri, iesire RGB pe mufa scart, functia PROGRESSIVE SCAN(o functie ce mareste frecventa orizontala la 31,5 KHz), si mod de redare in NTSC. Astfel monitorul va primi o imagine de 640x480 la 60Hz. Pentru SYNC SEPARATOR se poate folosi cu succes urmatoarea schema: http://i49.tinypic.com/2r3zeo9.gif Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum