Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Led Vortex

Cristi Burghiu

Postări Recomandate

Poate i-a cumparat clientului alt televizor. Cristi multumit ca a mai facut o reparatie, clientul multumit ca are un televizor functional.

Poate s-a dat si el pe langa un alt "confrate" care stie cat de cat ce sa faca (si are si cu ce) si Cristi isi da si el cu parerea pe langa el si pe forum.

Oricum, sa nu se supere pe noi. Conform proverbului, orice sut in fund inseamna un pas inainte.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cristi Burghiu

13

• iuliantv

4

• sla

3

• yokoono

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 21 minute, yokoono a spus:

Poate i-a cumparat clientului alt televizor. Cristi multumit ca a mai facut o reparatie, clientul multumit ca are un televizor functional.

Poate s-a dat si el pe langa un alt "confrate" care stie cat de cat ce sa faca (si are si cu ce) si Cristi isi da si el cu parerea pe langa el si pe forum.

Oricum, sa nu se supere pe noi. Conform proverbului, orice sut in fund inseamna un pas inainte.

mai este unul pe forum ce se da as in depanare si cand l-am sunat si vorbeam cu el sa despre ce a zis ca a facut,sa scapat si a intrebat pe cel de langa el ce a facut el ,a crezut ca nu-l aud,si cu toate ca i-am trimis placa ok a spus ca nu e buna,eu o probasem inainte de a o pune in colet,ca ba nu are ,,backlight,, la inceput cu toate ca era digitala si nu sursa,ba ca apare doar backlight fara imagine,placa trimisa avea logo toshiba sau hitachi,pe care a zis ca-l scoate sau schimba el nu-i problema,omul se dadea mai destept ca mine,dar cred ca altul lucra pentru el,au incercat sa scoata logo si au busit-o ,pana la urma au reusit sa o reinvie,au rescris spi-urile cica,si mi-a spus ca ar trebui sa-i mai dau ceva bani inapoi,bineånteles ca nu vede atata ,,seriozitate,, de la mine,carpe de oameni,l-am bagat la ignor sa nu-i mai vad minciunile

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Cand eram eu mult, mult mai tanar (acum 50 de ani) Murighiol era un sat mic de pescari. Poate a devenit oras si a crescut si numarul de depanatori pe metru patrat. Asa se explica. Il astept pe Cristi sa ne anunte ce realizari a mai obtinut.

Astept chiar cu nerabdare.

L.E. Cristi este pe primul loc in clasamentul "TOP AUTORI". Aici ne-a dat clasa.

Editat de yokoono
Link spre comentariu
Acum 43 minute, yokoono a spus:

Eu cred alceva, eu cred ca a dat tv-ul lui clientului sa nu il i-a la bataie :d

pacat ca acum a ramas fara tv :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări