gica70 Postat Mai 9, 2021 Partajează Postat Mai 9, 2021 (editat) "De ce mi-a fost blocat contul? Ţi-am blocat contul pentru a te proteja, deoarece am detectat activităţi neobişnuite. Este posibil ca altcineva să-ţi fi folosit contul fără a avea permisiunea ta. S-ar putea ca cineva să fi fost folosit software rău intenţionat pentru a obţine acces sau să-ţi fi furat detaliile de conectare. De asemenea, s-ar putea ca tu să le fi introdus pe un site web fals sau să fi răspuns la un e-mail în care ţi-au fost cerute." Mentionez ca nu am primit niciun semn de la FB in care sa-mi ceara vreo informatie pentru a-mi debloca contul. Editat Decembrie 24, 2022 de wally_gatter Titlu inadecvat Link spre comentariu
cimitavita Postat Mai 9, 2021 Partajează Postat Mai 9, 2021 (editat) Ai intrat pe același cont și cu calculatorul și cu telefonul și nu le-ai dat nici un răspuns când te-au avertizat că s-a intrat de pe un alt dispozitiv. Trebuie să le trimiți un mail in care să le explici că folosești mai multe dispozitive pentru același cont. Editat Mai 9, 2021 de cimitavita Link spre comentariu
gica70 Postat Mai 9, 2021 Autor Partajează Postat Mai 9, 2021 (editat) M-au intrebat daca am fost eu si am raspuns afirmativ, dar asta a fost demult. Mi-am facut alt cont cu aceleasi date dar cu alta parola. P.S. Am reusit sa le trimit o poza a cardului de identitate, urmeaza s-o analizeze 24 de ore! Editat Mai 9, 2021 de gica70 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum