Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cont blocat. Rezolvare?

gica70

Postări Recomandate

"De ce mi-a fost blocat contul?
Ţi-am blocat contul pentru a te proteja, deoarece am detectat activităţi neobişnuite. Este posibil ca altcineva să-ţi fi folosit contul fără a avea permisiunea ta. S-ar putea ca cineva să fi fost folosit software rău intenţionat pentru a obţine acces sau să-ţi fi furat detaliile de conectare. De asemenea, s-ar putea ca tu să le fi introdus pe un site web fals sau să fi răspuns la un e-mail în care ţi-au fost cerute." Mentionez ca nu am primit niciun semn de la FB in care sa-mi ceara vreo informatie pentru a-mi debloca contul.
Editat de wally_gatter
Titlu inadecvat
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gica70

2

• cimitavita

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ai intrat pe același cont și cu calculatorul și cu telefonul și nu le-ai dat nici un răspuns când te-au avertizat că s-a intrat de pe un alt dispozitiv.

Trebuie să le trimiți un mail in care să le explici că folosești mai multe dispozitive pentru același cont.

Editat de cimitavita
Link spre comentariu

M-au intrebat daca am fost eu si am raspuns afirmativ, dar asta a fost demult. Mi-am facut alt cont cu aceleasi date dar cu alta parola. P.S. Am reusit sa le trimit o poza a cardului de identitate, urmeaza s-o analizeze 24 de ore!

Editat de gica70
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări