Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Miliardarii de langa noi

RST

Postări Recomandate

Dacă aveai sclipirea aia de geniu pe care a avut-o Bill şi făceai şi tu ceva comparabil, nu te mai rupea de grija banilor lui.Ăla nu şi-a băut minţile în tinereţe...a creat ceva.Să te roadă grija hoţilor noştri, ăia care doar fură şi nu produc nimic..." 

Citatul de mai sus  de la @validae

Eu din 200.000 lei romanest, mostenire de la tata, am facut 3. Zerourile raman aceleasi. 

E suficient pentru un trai linistit la Manzalesti. 

Pot privi din exterior si nu am complexe in a spune lucrurilor pe fata. 

...........e inca un fairy warning. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• RST

2

• Mircea

1

• daniels

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

In momentul in care am realizat ca pot cumpara orice cu bani, am spus STOP prostelii si am conceput WAXIBA

Aveam bani de 10 transceivere, unul peste altul..........bengoase, americane, japoneze. Mai am si acum. 

Dar contributia mea unde e ? 

Asa ca,,,,indiferent ce fac si cat de " ilegal " e facut de mine. Cu o pishare cu bolta pe miliardari si guru. 

\

Link spre comentariu
2 minutes ago, daniels said:

Insoara-te!

L-a lasat si Claudia... de la institut.

1 minute ago, RST said:

In momentul in care am realizat ca pot cumpara orice cu bani, am spus STOP prostelii si am conceput WAXIBA

Aveam bani de 10 transceivere, unul peste altul..........bengoase, americane, japoneze. Mai am si acum. 

Dar contributia mea unde e ? 

Asa ca,,,,indiferent ce fac si cat de " ilegal " e facut de mine. Cu o pishare cu bolta pe miliardari si guru. 

\

Hai, ne mai arati o data aia 10k de euro (investitia de sacal financiar), mosteniti si aia zici acuma, vai de sanatatea si mintea ta!!!

Banuiesc ca diferenta pana la 40k euro ai investit-o in piese pentru ampliful ala de 1kW de facut intr-o ora... a trecut si anul, ce sa mai vorbim de ora... Bla, bla, bla. Macar o camera privata sa-ti dea.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări