Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Led Tv-uri cu ecran spart de vinzare la pachet !

mradu2005

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mradu2005

7

• Marian

1

• ATITIENE CONSTANTIN

1

• doru3160

1

Acum 2 ore, Marian a spus:

Este obligatorie precizarea unui pret, fie el si aproximativ/negociabil/orientativ/etc...

ok am inteles sa zicem pt inceput 600 lei  toate 4 adica 1 buc samsung 2buc lg si un sony mai mic !O sa incerc sa le fac niste poze din nou ca vad interes la ele ! si la placa de la samsung pt Florinel Tv ! numai putina rabdare sa aveti ! Toate sint functionale dar cu display crapat ! Ps unul dintre lg are telecomanda originala ! Nu vreau sa vind castraveti la gradinari se poate si o oferta pt toate doar !

Link spre comentariu

Oferiti un pret la toate ce sa mai fac poze !Daca nu doreste nimeni o sa le dau la gunoi s au poate unuia care locuieste in Titan !

Link spre comentariu

Cit mai mult ! glumesc desigur !oferiti-mi un pret !va salut ! Nea @sonic11 nu le vreti pe toate ? samsung  ue55mu6472u ! se vede in poza din linkul 3 de mai sus

Editat de mradu2005
Link spre comentariu

Nimeni nu mai e intreresat ?Putin mai am pina sa le arunc la gunoi !Chiar nu face nimeni bani cu ele s au sint f multi pasionati !?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări