Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Finlux HD 22F850

Vasile 21

Postări Recomandate

Buna ma puteti ajuta in urmatoarea problema, am un TV LCD Finlux HD 22F850, cumparat prin 2010, oare as reusi sa receptionez canale in format digital fara recever, am reusit la LG 32LH3000 chiar daca nu are DVB-C cand am cautat am pus ca tara de receptie Finlanda si functioneaza fara problme fara decodor, oare la Finlux HD 22F850 sar putea ? nu gasesc sa pun tara ca la LG , are un pic altfel interfata, rog sa ma ajutati, multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• validae

1

• yokoono

1

• Vasile 21

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Finlux e făcut de turci, nu-l poţi compara cu LG decât la dispay-ul folosit în cel mai bun caz.Turcii nu fac display-uri şi mai folosesc uneori şi de la LG.Cel mai probabil nu poţi să-l ,,fentezi,, astfel, dacă nici nu are setări de ţară.

Link spre comentariu
Acum 11 ore, Vasile 21 a spus:

Buna ma puteti ajuta in urmatoarea problema, am un TV LCD Finlux HD 22F850, cumparat prin 2010, oare as reusi sa receptionez canale in format digital fara recever, am reusit la LG 32LH3000 chiar daca nu are DVB-C cand am cautat am pus ca tara de receptie Finlanda si functioneaza fara problme fara decodor, oare la Finlux HD 22F850 sar putea ? nu gasesc sa pun tara ca la LG , are un pic altfel interfata, rog sa ma ajutati, multumesc .

,,, am reusit la LG 32LH3000 chiar daca nu are DVB-C,,

pai daca nu avea dvb-c nu reuseati sa-l faceti sa mearga,el avea dvb-c dar acesta era activ doar daca setai Finlada sau poate si alte tari ca tara de cautare a canalelor.

cat despre tv-ul Finlux indentificati codul placii digitale,este trecut pe ea ceva ce incepe cu 17mbxx,si urmati sfatul userului ,,YOKOONO,,cu ceva batai de cap si citind topicul profile 17bxx poate ve-ti reusi,la 17mb60-17mb62 merg activate dvb-c dar in mare parte fara hd,care ori nu redau si imaginea,ori o redau dar cu ,,inghetari,, ale imaginii,,,miscari in reluare,,...

Link spre comentariu
Acum 4 ore, stefank a spus:

acest LCD posibil sa fie doar cu dvb-t , placa de baza posibil 17mb35 care nu cred ca accepta profile

posibil,mai nimic despre acest tv tot google-ul,am gasit totusi o poza cu meniul tv si cred ca dreptatea e de partea dv,e un menu clasic vestel fara dvb-c

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări