mihail-cornel Postat Mai 7, 2021 Partajează Postat Mai 7, 2021 Caut un tranzistor J-fet canal N dublu in capsula metalica . Idss - 2-5mA ( Gs=0v ...Drena+10v). Multumesc. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 8, 2021 Partajează Postat Mai 8, 2021 Mihai.Cauţi rarităţi rarisime...Te poţi uita la tranzistorii dubli în capsulă smd ca să găseşti ceva similar.Sunt şi accesibili ca preţ. Link spre comentariu
UDAR Postat Mai 8, 2021 Partajează Postat Mai 8, 2021 Nu sunt chiar atât de rari cât sunt de scumpi : https://ro.mouser.com/Semiconductors/Discrete-Semiconductors/Transistors/JFET/_/N-ax1rs?P=1y95dtaZ1y9hl1t&Keyword=dual+j+fet&FS=True Dar bănuiesc că solicitarea era de cumpărare de la un coleg nu de la magazin. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Mai 8, 2021 Autor Partajează Postat Mai 8, 2021 In primul rand vreau sa cumpar de la un coleg forumist. In al doilea rand de la magazin nu-mi permit sa dau o asemenea suma, Si in sfarsit pe unde am cautat aveau fie cu curenti reziduali f. mari ori la tensiuni prea mici. Ps.Ideea cu tranzistorii dubli în capsulă smd nu este rea. Multumesc. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Mai 10, 2021 Autor Partajează Postat Mai 10, 2021 Am gasit in targ 2buc. Se poate inchide,muktumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate