Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand BetaU 1011

Craciun

Postări Recomandate

Salut,

Am la vanzare 4 ICuri BetaU1011 noi,  produse de IPRS, pret 10lei/buc.

Ridicare de la mine de acasa , nu trimit prin posta , eventual prin curier daca se cumpara toata cantitatea o data, cu plata transportului de catre cumparator.

BR/Daniel

Editat de Craciun
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Se făceau termostate de clocitoare la primele clocitori.Are şi alte utilizări posibile....prezint o listă cu cele din manualul de utilizare Circuite integrate liniare V.3:

- Sesizor de tensiune de alimentare scăzută

- Detector de stări de avarie

- Detector de flacără

- Avertizor umiditate (nou născuţi)

- Detector nivel fluide conductive

- Detector de tensiune cu două praguri, etc..

Când am început să repar clocitorile făcute cu acest integrat prin anii 90, îmi făcusem un circuit de test pentru el.A fost foarte util, depistam rapid dacă de vină e integratul sau componente auxiliare.Se duceau şi integratele uneori...din cauza condensului de obicei.

Link spre comentariu

https://www.okazii.ro/30-de-aplicatii-practice-ale-circuitului-integrat-bu-1011-radu-rapeanu-a128878955

Vad ca inca se mai gaseste cartea asta....rog a nu se considera reclama, e primul exemplu real si decent de unde se poate procura cartea ce mi-a fost oferit de google.

Cred ca mai am si eu 1-2, am si facut vreo 3 montaje cu acest integrat si au mers din prima.

Oare e adevarat ca acesta a fost unul dintre produsele proiectate 100% la noi? Eu nu stiu sa aiba echivalent strain, la fel si MMC353A...exista asemenea integrate, ca MMC-ul, dar nu cunosc vreun echivalent pin la pin, adica sa fi fost copiat dupa ceva din occident.

Eu as oferi 50 de lei in cont pentru aceste integrate, mai mult nu, si asa pretul e un pic cam mare....dar de inteles avand in vedere raritatea acestui integrat....chiar nu merita curier pt. asa ceva. Dar daca e asa greu de pus pe o bucata de polistiren si puse intr-o cutiuta la posta....asta e.

Link spre comentariu
Acum 9 ore, carageae a spus:

Oare e adevarat ca acesta a fost unul dintre produsele proiectate 100% la noi?

Din cate stiu eu... da.

Era vorba de fapt de o arie de tranzistoare numita -daca-mi amintesc eu bine- Unicip 1000 pe care se proiectau si realizau diverse circuite integrate analogice simple (in limita numarului relativ redus de tranzistoare disponible ) cu aplicatii dedicate sau mai... universale (asa cum a fost si U1011).

Am vazut mai demult prin targ versiuni de asemenea circuite integrate U1xxx de care nici macar nu auzisem, nu stiam ce fac si nu existau in cataloage.

Link spre comentariu

@carageae,

Nu am timp sa stau la cozi la posta, cu curier costa 60lei cu transport inclus pentru cine vrea, cu plata in cont.

Daca esti interesat da-mi MP.

PS: pentru cine e interesat se adauga si alte integrate noi bonus in pachet.

BR/Daniel

Editat de Craciun
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
La 07.05.2021 la 9:49, Craciun a spus:

Salut,

Am la vanzare 4 ICuri BetaU1011 noi,  produse de IPRS, pret 10lei/buc.

Ridicare de la mine de acasa , nu trimit prin posta , eventual prin curier daca se cumpara toata cantitatea o data, cu plata transportului de catre cumparator.

BR/Daniel

Buna ziua. Mai aveti BU 1011?

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări