Cristi Burghiu Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 Buna seara! scuzati ca deranjez! Am un tv Crt LG super slim model CT-21Q41KE chassis MC-019A, Defectul consta in carbonizarea bobinei de deflexie pe orizontala din cauza umezelii si am un efect de perna pe ecran. Se poate repara bobina sau inlocuirea acesteia.Va multumesc Link spre comentariu
modoran Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 Puneti niste poze cu sasiul si biobina aia, mie mi se par la misto cele cateva topicuri deschise in acelasi timp Link spre comentariu
Cristi Burghiu Postat Mai 5, 2021 Autor Partajează Postat Mai 5, 2021 (editat) Imi cer scuze daca am suparat pe cineva dispun de acest tv si doresc sal repar si de respectivele care leam pus sunt un amator si unde sunt eu din zona respectiva au nevoie sa fie reparate inca sunt la putere domnu o sa pun va Multumesc pentru timpul acordat. Nu Pun nimic la intamplare Editat Mai 5, 2021 de Cristi Burghiu Link spre comentariu
modoran Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 Exact cum banuiam .... E o poza de pe net: https://full.am/am/view/lg-super-slim/168259 google reverse image search e functional, sa stiti ... Link spre comentariu
Nostalgic Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 E cineva care se cam plictiseste si si-a propus sa ne mai dezmorteasca putin . Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 Acum 36 minute, Nostalgic a spus: E cineva care se cam plictiseste si si-a propus sa ne mai dezmorteasca putin . Clar. Link spre comentariu
Cristi Burghiu Postat Mai 5, 2021 Autor Partajează Postat Mai 5, 2021 (editat) Domle nu va suparati pe mine imi cer scuze pentru discomfortul creeat dar nu glumesc am gresit in topic partea ca este arsa pe orizontala. defapt este arsa pe verticala tot incurc treaba asta. Ma scuzati. Cand am desfacut bobina era plin de umezeala in locul unde sta ia pe pedurile de cauciuc am uscat bine si acuma trebuie sa izolez firele acele care sunt in scurt dar nu stiu cu ce solutie sa izolez acel scurt. Editat Mai 5, 2021 de Cristi Burghiu Link spre comentariu
adydep Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 (editat) ... Editat Mai 5, 2021 de adydep Link spre comentariu
Cristi Burghiu Postat Mai 6, 2021 Autor Partajează Postat Mai 6, 2021 (editat) Buna ziua am revenit da intradevar am gresit in topic modelul dar am postat imagini speer ca se intelege. chassis CW62B Model LG Super Slim 21FS2CLX. Ma scuzati de eroare. Dupa cum se vede in prima imagine un fir din partea baleajului vertical este ars si nustiu ce metoda sa folosesc sal pot repara Multumesc. Editat Mai 6, 2021 de Cristi Burghiu Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 Eu cred ca ar merge reparata cu grija. Izolata bine cu lac fiecare fir în parte. Link spre comentariu
Cristi Burghiu Postat Mai 6, 2021 Autor Partajează Postat Mai 6, 2021 Multumesc pentru sfat Domnule Dan. Dar de unde pot achizitiona acest lac ? Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 Dacă ai prin zona ceva bobina tor, sau era la lidl lac spray. Link spre comentariu
Cristi Burghiu Postat Mai 6, 2021 Autor Partajează Postat Mai 6, 2021 Da e buna si ideea asta. Toate cele bune Link spre comentariu
Cristi Burghiu Postat Mai 6, 2021 Autor Partajează Postat Mai 6, 2021 (editat) Acum 3 ore, dan cod a spus: Dacă ai prin zona ceva bobina tor, sau era la lidl lac spray. Am refacut bobina dar baleajul vertical lucreaza fierbinte. din cate observ filtrajele pe bara sa sunt clacate. TV a mai avut 3 interventii inainte sa intru eu in posesia lui. Editat Mai 6, 2021 de Cristi Burghiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum