Cristi Burghiu Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 (editat) Buna ziua dispun de un tv Crt Panasonic model TX-21AT2P, Chassis CP-521P problema este ca nu dispun de telecomada originala. ma puteti ajuta cu o serie de telecomanda compatibila. Problema a doua este ca actionand-ul fara telecomanda finalul de lini se incalzeste excesiv. Editat Mai 5, 2021 de Cristi Burghiu Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 Exact. Când vei găsi telecomanda finalul linii nu se va mai încălzi deloc. Link spre comentariu
Cristi Burghiu Postat Mai 5, 2021 Autor Partajează Postat Mai 5, 2021 Sar putea dar totusi un panasonic nu e de lepadat. Link spre comentariu
radu26 Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 Ești colecționar de televizoare CRT? Ai o grămadă de topice pe tema asta... Link spre comentariu
Cristi Burghiu Postat Mai 5, 2021 Autor Partajează Postat Mai 5, 2021 (editat) Nu domle eu vreau doar sa cunosc anumite defecte la respectivele televizoare sunt un amator de electronica imi cer scuze pentru discomfortul creeat domnilor.) poate unele persoane renunta la vechiul televizor dar eu nu doresc. Editat Mai 5, 2021 de Cristi Burghiu Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 Pentru acest televizor telecomanda are un cod. Si anume: 4159. Echivalent cu IR.427. Nu cred ca o ve-ti mai gasi telecomanda asta, dar se poate inlocui cu EUR511310 sau cu EUR511300. O zi buna! Link spre comentariu
Cristi Burghiu Postat Mai 6, 2021 Autor Partajează Postat Mai 6, 2021 Multumesc mult domle dispuneam de multe telecomenzi universale dar nu reuseam sa le programezi pentru codul unic pentru acest tv. La alte tv telecomenzile universale pur si simplu clipea ledul de 3 ori cand bagam bateriile si gata dar astai mai cu mot. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 Nu e deloc cu moț. Chiar e un cod destul de folosit. Link spre comentariu
Cristi Burghiu Postat Mai 6, 2021 Autor Partajează Postat Mai 6, 2021 Codul dumneavostra este foarte bun a mers din prima Multumesc mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum