Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Crt Inno-Hit de 14 inch

Cristi Burghiu

Postări Recomandate

Acum 3 minute, validae a spus:

Ce treabă are semnalul HD cu baleiajul vertical ? Semnalele HD nu sunt prelucrate de tv-urile CRT, dar nu influenţează cu nimic funcţionarea...

E cam ca şi cum ai zice că dacă bagi semnal video color la un tv vechi A/N i se arde baleiajul vertical....

Aveti dreptate dar spun ca lam bagat la o antena de aer cu alimentator de 12 V si dansul a suferit un scurt si nu mi se pleca din stanby lam remediat defectul prin schimbarea baleajului vertical ca era sarma si deaia tot indrug acolo domnilor imi cer scuze pentru timpul consumat cu mine ce sa fac.

Toti am plecat de jos nu ne-am nascut invatzati.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cristi Burghiu

17

• dan cod

6

• validae

4

• sesebe

3

Top autori în acest subiect

Pune-i un radiator mai mare atunci, dacă merge fierbinte...că rău nu are să-i facă.Am văzut şi eu BV-uri care frigeau în funcţionare normală din cauza radiatorului ,,economic,,.....

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Cosmin Marian a spus:

Bună ziua, eu aș schimba condensatorii de pe cele două tensiuni cea de +14V și - 14V,și cel ce este conectat între doi pini ai itegratului cu o valoare de 47MF sau 100MF cred că tehnic este de,, întoarcere,,. As schimba pasta termoconductoare dintre radiator și integrat, deasemenea verific tensiunea U1 să nu fie mai mare de 110V.Cu speranța că postarea este utilă vă doresc o zi frumoasă, weekend plăcut cu respect Cosmin 

Domnule cosmin Va multumesc.

Acum 1 minut, validae a spus:

Pune-i un radiator mai mare atunci, dacă merge fierbinte...că rău nu are să-i facă.

Multumesc domnule vali din ce mia spus domnul cosmin am marit putin condul de langa circuitul baleajului vertical si parca a dat inapoi temperatura se situeaza la 48 de grade. Multumesc Multa sanatate

Link spre comentariu

Defectul cu pricina sa rezolvat.. am uns bine radiatorul si am schimbat condul de langa el marindui valoarea de la 47uf la 100uf si functioneaza de 20 minute la  o temperatura de 48 de grade.

Multumesc pentru sfat-uri tuturora.

Editat de Cristi Burghiu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări