Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Crt Inno-Hit de 14 inch

Cristi Burghiu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cristi Burghiu

17

• dan cod

6

• validae

4

• sesebe

3

Top autori în acest subiect

1 oră în urmă, dan cod a spus:

Ce integrat ai în BV? 

AN15524 baleajul vertical. O fi el de vina sau bobina de deflexie are un scurt ??

Editat de Cristi Burghiu
Link spre comentariu

Deci nu ar trebui sa-mi fac nici un fel de grija daca prajesc cartofii pe el :)

Tensiunea lui de alimentare nustiu care ar fii din ce am cautat in topic de 40v sau mai mult.

Link spre comentariu

Tensiunea de bv este 14V + si 14V - , deci are tensiune cu plus si minus fata de GND-ul general al tv-ului, daca masori intre pin2 si pin4 trebuie sa fie aproximativ 28V

Link spre comentariu
Acum 7 minute, Cristi Burghiu a spus:

Tensiunea lui de alimentare nustiu

Scrie clar in schema , 2 tensiuni +14v ,-14v care pleaca din trafo linii..

Link spre comentariu

Tensiunile sunt bune. Cum spune domnul dan poate asa lucreaza acest tip de ci  in circuitul tv fierbinte la 70 de grade avand in vedere timpurile si frecventa fiind HD.

Link spre comentariu
Acum 18 minute, Florinel TV a spus:

Unde ai vazut tu tv CRT sa fie si HD :d

Mam referit la freecventa care intra de la semnalul de cablu tv dar nam fost inteles ma scuzatii. Din cauza timpurilor de acuma si frecventelor marite tv paote nu suport HD si deaia se poate incalzii BV.

Editat de Cristi Burghiu
Link spre comentariu

Cum, nu exista?

Si atunci reclamele alea la televizoarele FullHD si 4K cum de se vedeau asa de frumos pe TV-urile CRT de 21 inci?

Acum 2 minute, Cristi Burghiu a spus:

Mam referit la freecventa care intra de la semnalul de cablu tv dar nam fost inteles ma scuzatii. Din cauza timpurilor de acuma si frecventelor marite tv paote nu suport HD si deaia se poate incalzii BV.

Mai, tu sigur nu faci basicalie pe aici?

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Domnule daca aveam cheef de glume nesarate in raport cu asa ceva nu vorbeam aicea.Mam referit ca in anii 2006 cand era el fabricat era la putere televiziunea analogica si erau tv-urile concepute pentru frecventele SD din acea perioada.acuma sa trecut la televiziune Digitala cu frecvente mai mari HD fullHD 4K, Sau 8k din cate am vazut. si ma gandesc din cauza rezolutiei si frecventei marite a posturilor tv sa inpunga un semnal mai mare in zona selectorului. Spun asta deoarece am folosit un tv pentru o antena de aer pentru anumite tipuri de posturi tv care nu le prindeam la cablu si foloseam o tensiune suplimentare de 12V la antena.si am observat circuitul vertical ars sarma din cauza tensiuni . Sa incalzit excesiv si a crapat ce tot vine vorba eu va cer ajutorul si ma luati in ras Imi cer scuze daca am fost asa insistent si paote pentru uni domni li sau parut la misto. Scuzele mele . si paote topicurile mele in raport cu defectul o sa ajute si pe altii la momentul respectiv TV-ul crt daca stii cum sal folosestii si la ce nui nevoie sa iei Plasma. Bine inteles tv cu Led Qled Oled are frecvente de lucru mai mari si imagini fenomenale dar eu sunt cu astea demodate.

Editat de Cristi Burghiu
Link spre comentariu

Domnule, ori nu stii cum functioneaza un TV analogic si cum sta treaba cu electronica din televizoare ori iti bati joc de noi.

Ce treaba are frecventa purtatoarei radio cu incalzirea baleiajului vertical?

Link spre comentariu

Bună ziua, eu aș schimba condensatorii de pe cele două tensiuni cea de +14V și - 14V,și cel ce este conectat între doi pini ai itegratului cu o valoare de 47MF sau 100MF cred că tehnic este de,, întoarcere,,. As schimba pasta termoconductoare dintre radiator și integrat, deasemenea verific tensiunea U1 să nu fie mai mare de 110V.Cu speranța că postarea este utilă vă doresc o zi frumoasă, weekend plăcut cu respect Cosmin 

Link spre comentariu

Ce treabă are semnalul HD cu baleiajul vertical ? Semnalele HD nu sunt prelucrate de tv-urile CRT, dar nu influenţează cu nimic funcţionarea...

E cam ca şi cum ai zice că dacă bagi semnal video color la un tv vechi A/N i se arde baleiajul vertical....sau dacă dai radioul mono pe un post ce emite stereo, i se arde finalul audio.

Link spre comentariu

Am masurat tensiuni am schimbat conzii si tot asa cum spune domnul dan acest sasiu lucreaza asa deci il las asa ca sa nu umplu forumul de povesti sa ma injure toata lumea. Imi cer scuze pentru timpul dumneavostra consumat. Ce sa fac sunt inca tanar si nu conosc inca niste amanunte.Dar povestii ma voi documenta mai bine cu respect Domnule Sesebe.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări