Cristi Burghiu Postat Mai 5, 2021 Autor Partajează Postat Mai 5, 2021 Multumesc domnule iulian. Nu domnilor nu sunt la vrajeala puse aceste topicuri am respectivele aparate si nu cunosteam faptul imi cer scuze pentru discomfortul creeat. Nu sunt vre un bau bau care nare ce face si vrea sa se bage in seama cu ceva in amuzament cu electricitatea nu te joci te aprinde teai ars la maica tereza Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 Ne poți arata și poze cu aparatul cind pui întrebări aici? Poze care sa arate tipul aparatului și ceva indicii ca nu-i făcută acum 20 ani și nu-i luata de pe net. Link spre comentariu
Cristi Burghiu Postat Mai 6, 2021 Autor Partajează Postat Mai 6, 2021 Bunza Ziua ! Am facut poze speer ca se intelege. Link spre comentariu
Cristi Burghiu Postat Mai 6, 2021 Autor Partajează Postat Mai 6, 2021 Acum 17 ore, sesebe a spus: Ne poți arata și poze cu aparatul cind pui întrebări aici? Poze care sa arate tipul aparatului și ceva indicii ca nu-i făcută acum 20 ani și nu-i luata de pe net. Domle ce sa si faci da multe bataie de cap dar il rezolv eu ca pe celelate. am pus si pozele sunt slabe deoarece am telefon cu camera de 2mp. :P Link spre comentariu
Cristi Burghiu Postat Mai 7, 2021 Autor Partajează Postat Mai 7, 2021 Da mii de multumiri domle vaselina siliconica face minuni nu mai am descarcarii de fit. Link spre comentariu
adydep Postat Mai 7, 2021 Partajează Postat Mai 7, 2021 Cu seu de oaie e cel mai bine,rezista la 30kv. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 7, 2021 Partajează Postat Mai 7, 2021 Acum 4 minute, adydep a spus: Cu seu de oaie e cel mai bine,rezista la 30kv. Nu-I bun. După un timp începe sa behăie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum