profimex Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 Buna ziua! Are cineva de vanzare invertorul asta? Multumesc! Link spre comentariu
neculavasile Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 pe la chinezi la astea se duc 4 tz din partea dreapta si driverul Link spre comentariu
profimex Postat Mai 18, 2021 Autor Partajează Postat Mai 18, 2021 La 10.05.2021 la 11:45, neculavasile a spus: pe la chinezi la astea se duc 4 tz din partea dreapta si driverul da este arsa in partea dreapta am gasit la chinezi doar ca dureaza 3 4 saptamani. Multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 18, 2021 Partajează Postat Mai 18, 2021 3-4 saptamani ??? de unde din china? eu cand aud de china.......2 comenzi facute, au ajuns dupa 3 luni,nu-mi mai arde sa comand,doar sa fie ceva personal,sa merite asteptarea de 3 luni Link spre comentariu
validae Postat Mai 18, 2021 Partajează Postat Mai 18, 2021 Dacă găsiţi un chinez care are marfa şi în depozite europene, vine comanda şi într-o săptămână.Am avut o surpriză, când am comandat un multimetru pentru un coleg de serviciu, să vină săptămâna următoare.Al meu a venit după o lună, dar chinezul unde comandasem prima dată l-a trimis din China, pe când al doilea l-a trimis din Europa. Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 18, 2021 Partajează Postat Mai 18, 2021 Acum 24 minute, validae a spus: Dacă găsiţi un chinez care are marfa şi în depozite europene, vine comanda şi într-o săptămână.Am avut o surpriză, când am comandat un multimetru pentru un coleg de serviciu, să vină săptămâna următoare.Al meu a venit după o lună, dar chinezul unde comandasem prima dată l-a trimis din China, pe când al doilea l-a trimis din Europa. eu m-am referit strict la china,ca asa am comandat si eu din china cu depozit in cz(cehia cred) si in 8 zile era la mine Link spre comentariu
validae Postat Mai 18, 2021 Partajează Postat Mai 18, 2021 Dacă Poşta română ar funcţiona cum trebuie, ar ajunge chiar din China colete în maxim două săptămâni.Dar odată ajunse în ţară, durează mult până le sortează, expediază la oficiile poştale locale.Probabil doar prin Africa mai e vreun sistem poştal mai prost ca al nostru... Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 18, 2021 Partajează Postat Mai 18, 2021 cca 2 saptamani a durat de cand ajunsese coletul in tara pana a ajunge la mine,posta NL a anuntat ca a ajuns in tara de destinatie,1 saptamana a ramas ,,in tara de destinatie,,dupa care a aparut si awb-ul in posta romana si in maxim 1 saptamana a ajuns coletul la mine,cam 2 luni ,2 luni si ceva a facut din china pana in Romania,l-am urmarit cred ca zi de zi de curiozitate,ori am fost eu norocos si am prins blocajul din ,,Bosfor,,dar si expeditia a stat cca 2-3 saptamani pana a aparut awb-ul activ Link spre comentariu
Iancu95 Postat Mai 18, 2021 Partajează Postat Mai 18, 2021 Salutare. Cred ca am prin magazie ( chiar 2 Dacă nu ma insel). Revin maine cu răspuns. Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 19, 2021 Partajează Postat Mai 19, 2021 Acum 12 ore, Iancu95 a spus: Salutare. Cred ca am prin magazie ( chiar 2 Dacă nu ma insel). Revin maine cu răspuns. si eu am peste 30 dar nu de acesta,e un iverter foarte rar si pacatos,am un tv cu acest invertor defect,dar nu prea ma lasa inima sa ma apuc de el Link spre comentariu
Iancu95 Postat Mai 19, 2021 Partajează Postat Mai 19, 2021 In ce tv uri se intalneste ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum