vikvn Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 (editat) va salut am probleme cu o placa de la un modul automatizare porti erreka ares model vivo m201 .una din usi cea dreapta nu mi o deschide ,am adus un electrician care a inversat fire si a pus pe direct firele de la usa care nu functioneaza si a inceput sa inchida si sa deschida .verdict 100% placa panoului .asta ca sa excludem hidraulica de la poarta .ma poate ajuta cineva cu reparatie ? precizare : in momentul cand ii dau on/off la poarta care functioneaza la final scoate fum la piesa galbena care e innegrita . am dat comanda de unul nou dar vine in 14 zile .multumesc . Editat Mai 5, 2021 de vikvn Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 Piesa galbenă e un condensator filtraj şi se înlocuieşte cu unul similar.Poate să mai fie picat ceva pe lângă ea.Dacă n-ai tangenţă cu electronica nu pune mâna... Link spre comentariu
vikvn Postat Mai 5, 2021 Autor Partajează Postat Mai 5, 2021 (editat) nu ma bag ,am alta meserie ! daca puteti ? Editat Mai 5, 2021 de vikvn Link spre comentariu
vikvn Postat Mai 5, 2021 Autor Partajează Postat Mai 5, 2021 update .s a dat jos placa .un condensator galben e dus ,rog macar sa mi confirmati daca s ar mai putea face ceva .multumesc Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 Normal că se poate încerca depanarea.Problema e că toată zona arsă trebuie îndepărtată şi pus nişte răşină epoxi.E cam dificil.Dar trebuie verificat tot în zonă.Poţi să apelezi la un electronist din locaţia ta,eventual la cineva de pe forum. Eu nu mă bag findcă am program limitat find cu handik. Link spre comentariu
vikvn Postat Mai 15, 2021 Autor Partajează Postat Mai 15, 2021 update daca ma poate ajuta cineva cu repararea acestui modul ... platesc fan uri + deranj bineinteles .multumesc Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 Vikvn.Postează cererea la rubrica Bazar,sectiunea Servicii.Şi,eventual,trece şi locaţia.Poate ai norocul să fie un forumist în zona ta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum