Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

panou automatizare porti erreka

vikvn

Postări Recomandate

va salut 

am probleme cu o placa de la un modul automatizare porti erreka ares 

model vivo m201 .una din usi cea dreapta nu mi o deschide ,am adus un electrician care a inversat fire si a pus pe direct firele de la usa care nu functioneaza si a inceput sa inchida si sa deschida .verdict 100% placa panoului .asta ca sa excludem hidraulica de la poarta .ma poate ajuta cineva cu reparatie ? precizare : in momentul cand ii dau on/off la poarta care functioneaza la final scoate fum la piesa galbena care e innegrita . am dat comanda de unul nou dar vine in 14 zile .multumesc .

rsz_img-20210504-wa0046.jpg

rsz_img-20210504-wa0048.jpg

rsz_img-20210504-wa0044.jpg

Editat de vikvn
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vikvn

5

• BRANCA

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Piesa galbenă e un condensator filtraj şi se înlocuieşte cu unul similar.Poate să mai fie picat ceva pe lângă ea.Dacă n-ai tangenţă cu electronica nu pune mâna...

Link spre comentariu

Normal că se poate încerca depanarea.Problema e că toată zona arsă trebuie îndepărtată şi pus nişte răşină epoxi.E cam dificil.Dar trebuie verificat tot în zonă.Poţi să apelezi la un electronist din locaţia ta,eventual la cineva de pe forum.

Eu nu mă bag findcă am program limitat find cu handik.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Vikvn.Postează cererea la rubrica Bazar,sectiunea Servicii.Şi,eventual,trece şi locaţia.Poate ai norocul să fie un forumist în zona ta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări