Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cires scurtare trunchi

voicu dan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• voicu dan

4

• validae

2

• peternan

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vezi dacă are lăstari la nivelul imediat superior altoiului, dacă are poţi tăia toamna deasupra trunchiul când lăstarii sunt destul de viguroşi şi izolezi cu mastic special tăietura.Apoi dirijezi creşterea lor cum doreşti.

Link spre comentariu

.el are niste "mici crengute"(presupun ca acestia st lastari) de-a lungul trunchiului dar sincer nu stiu unde se afla "nivelul imediat superior altoiului"

Editat de voicu dan
Link spre comentariu

Zona altoirii seamănă cu o cicatrice şi e de obicei aproape de rădăcină.Acolo a fost tăiat trunchiul portaltoiului şi s-a implantat crenguţa de soi.Asta dacă nu cumva pomişorii sunt cireşi nealtoiţi, proveniţi din lăstari crescuţi dintr-o rădăcină şi replantaţi.

Link spre comentariu

Daca portaltoiul este Gisela 5 puteti sa-l faceti ca pe cei din poza daca e pe cires salbatic nici o sansa . Vedeti ce scrie pe eticheta

Link spre comentariu

N-am zis ca e salbatic ci ca portaltoiul poate fi salbatic din pacate cam greu cu germana ,in principiu puteti sa-l scurtati de unde doriti atentie sa nu aveti punctul de altoire ingropat sa fie la 5 cm deasupra solului altfel va emite radacini din altoi 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări