gogix sorin Postat Mai 6, 2021 Autor Partajează Postat Mai 6, 2021 (editat) neatza! o alta chestie,vreau sa scap de plasticul de la tweets,sa fie direct pe suporti de lemn,ar veni cu 3-4 mm mai in fata,dar nu stiu cum sa le prind,nu vreau sa le lipesc.acum plasticul este lipit pe placa si prins in interior,cu 4 surubele mici. aici poze cu ele neterminate. nu ma lasa decat o poza,le-am taiat,sub 1 mb Editat Mai 6, 2021 de gogix sorin !! Link spre comentariu
gogix sorin Postat Mai 8, 2021 Autor Partajează Postat Mai 8, 2021 (editat) dupa o zi de studiat holmimpulse,calibrare a placi si microfonului,am ajuns la o faza care ma depaseste,adica nu stiu sa interpretez graficele,am inversat tweeterul,dar nu arata mare diferenta. am facut ultimul filtru la rece,cu tweet pe ordin 3,la prima ascultare nimic impresionant,cum am schimbat polaritatea tweeterului,alta viata.mutumesc pentru sugesti si ajutor,sesebe & manolis!! am urmat instructiunile de aici: http://techtalk.parts-express.com/forum/tech-talk-forum/49208-a-holm-starter-guide/page2 Editat Mai 8, 2021 de gogix sorin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum